Rubberboot

Rubberboot kopen? Fitgear heeft de kleine rubber boot voor kinderen, maar ook professionele boten voor vissers, survival en outdoor specialisten. Ook hebben wij een ruime selectie van kayaks en opblaas kano's. Fitgear heeft een boot voor iedere watersporter. Ook leveren wij verschillende hoge kwaliteit rubberboot met motor, en leveren zelfs een elektrische buitenboord motor.

Hier kunt u dus uw ideale opblaasbare rubberboot kopen. Voor sport, fun en outdoor hebben wij de juiste opblaasbare rubberboot. Kijk hieronder voor ons assortiment rubberboten. De rubberboten op onze website zijn op voorraad en worden na bestelling meteen verzonden.


rubberboot te koop voor de watersport, opblaas boot, mariner 3, mariner 4, Kayaks, Roeiboten, roeiboot, kayak, Sportboten

Subcategorieën

 • Opblaasboot

  Intex opblaasboot  en rubberboot kopen?

  Intex is het Nr 1 merk dat zich heeft gespecialiseerd in opblaasbare zwembaden, luchtbedden en boten. In deze webshop vindt u een groot assortimentopblaasboten, die zijn ontworpen voor optimaal comfort, veiligheid én vooral veel plezier. Fitgear Outdoor levert van eenvoudigeopblaasboot voor kinderen tot professionele sportieve opblaasboten. Voor een opblaasbootje voor uw kinderen is bijvoorbeeld de serie Intex Explorer uitermate geschikt. Voor wat meer comfort tijdens boottochten zijn de series Intex Challenger en Intex Seahawk een uitstekende keuze. Voor het professionele werk kunt u kiezen voor een model uit de Intex Mariner profi serie waar ook electro motoren voor zijn. 

 • Kayak

  Intex Kano & Kayak kopen?

  Wie een opblaasbare boot wil en graag wat sportiever bezig is en het liefst lang gaat varen, is een opblaasbare kano de oplossing. In een opblaasbare kano of kajak gaat u alleen of met z'n tweeën op avontuur en peddelt u in uw eigen tempo over alle wateren.

  Verschillende soorten opblaas kano's van Intex is er voor iedere avontureir een kano op maat. Kijk in onze shop naar de hoge kwaliteit Intex Challenger en Explorer Kayaks. 

 • Elektrisch varen

  Elektrisch varen is een wat nieuwere ontwikkeling, stil en milieuvriendelijk en toch snel.

  Fluisterstil varen met een elektrische boot kan nu bij Fitgear.nl. Wij hebben de meest betaalbare en krachtigste motor en acu's voor uw Intex, Sevylor en Zodiak boten. Maar zeker ook te gebruiken op de kleinere zeilboten.

  Door de steeds toenemende milieu eisen wordt het gebruik van verbrandingsmotoren ontmoedigd. Onderanderen bij commerciele rondvaartboten in binnensteden wordt steeds vaker voor elektrische aandrijving gekozen. 

  Boten met elektrische aandrijving gebruiken accu’s die geschikt moeten zijn voor cyclisch gebruik, Deze accu's kunnen veelvuldig geladen en ontladen worden. Ons assortiment bevat uiteraard ook de toebehoren hiervoor.

Actieve filters