Gezondheid

Kijk voor al onze gezondheidsproducten voor een fit en vitaal leven op www.detoxen.eu

Subcategorieën

 • Detox

  Kijk voor al onze Detox en gezondheidsproducten www.detoxen.eu voor een fit en vitaal leven.

  Bioenergiser Detox Voetenbad

  Kinok White Detox Pleisters

  Kinoki Gold Detox Pleisters

 • Massage

  Wat doet de machine ?

  Hij brengt via de enkels de hele ruggengraat in een golfbeweging. Wanneer men helemaal ontspannen is, gaat de beweging door tot en met het hoofd.

  Rugklachten, slechte doorbloeding, dikke vochtbenen, slecht slapen, of bv last van een burn-out!? Ga dagelijks ontspannen en doorbloeden op de chi machine.


  Waarom juist die beweging ?


  Omdat gebleken is dat dit de beweging is die de wervelkolom (en de rest van het lichaam ook) de gewenste optimale conditie geeft.
  Daarbij gaat het niet alleen om soepelheid, om wervels die op hun juiste plaats komen, om doorbloeding, om ontspanning van rugspieren, enzovoort. Dat op zichzelf zou al reden genoeg zijn om iedereen aan te raden dit apparaat te gaan gebruiken. Maar de sterke heilzame werking van de ChiMachine zit hem ook in het gegeven dat precies deze, nauwkeurig bepaalde beweging, het zuurstofgehalte van het bloed verhoogt.
  Uit de yoga is bekend dat het, los van de adem, mogelijk is om dit te bewerkstelligen d.m.v. oefeningen. Bij de ChiMachine komt er geen oefening aan te pas; de organische beweging doet het voor ons.
  Dit alles betekent dat gebruik van de machine het lichaam enorm stimuleert en ondersteunt bij het proces van ontgiften / het versterken van het immuunsysteem. En daarmee werken we, preventief of genezend, aan de hoofdoorzaak van onze klachten.
  Wat zijn de effecten van gebruik van de ChiMachine ?


  Het heeft zeer vele effecten, op verschillende niveaus:
  - spieren
  - skelet
  - adem
  - lymfesysteem
  - bloeddruk
  - hersenen
  - organen
  - spijsvertering
  - gemoed
  - gewicht


  Kijk voor al onze gezondheid en massage producten ook www.detoxen.eu

 • Yoga Pilatus

  Yoga en pilates zijn populaire trainingen. Zonder dat je je in het zweet werkt, oefen je jezelf geestelijk en lichamelijk fitter.

  Pilates is een eeuwenoude trainingsmethode. Evenals yoga en bikram yoga gaan we met Pilates als het ware ‘back to basic: terug naar alle natuurlijke bewegingsvormen.

  Bekijk de site voor vele Yoga & Pilatis prodcuten

  Kijk ook voor meer gezondheidsproducten www.detoxen.eu

 • Waterfilters

  Is ons water goed?

  Ons leidingwater bevat steeds meer medicijnresten, chemicaliën en zware metalen. Fitgear heeft innovatieve waterfilter jouw kraanwater zo veilig mogelijk. Ons waterfilter is uitgebreid getest en bewezen effectief. Bovendien verbetert ons filter ook nog eens de smaak – dus nooit meer dure flessen van de supermarkt.

  Het drinkwater in Nederland is niet zo gezond als we denken. Tussen de 100.000 en 200.000 huishoudens heeft bijvoorbeeld te veel lood in het kraanwater. Bovendien bevat ons kraanwater vaak nog medicijnresten, chemicaliën, PFAS en andere metalen.

  Onze Waterfilters zijn uitvoerig getest en haalt deze stoffen uit het water, zodat jij en je hele familie kunnen genieten van veilig (en lekkerder) kraanwater. En dat van Nederlandse bodem.

  Onze Waterfilter filtert:

  • Kleurstoffen
  • Chloorverbindingen
  • Bacteriën 
  • Pesticides, PFAS en Gen-X
  • Antibiotica
  • Metalen (zoals lood)

  Waarom rijk alkaline water drinken?

  De zuurbalans van het lichaam bepaalt hoe gezond of ziek je bent.

  Onze voeding bevat zuurvormende en alkalische stoffen (basen). Voor een goede gezondheid is een juiste balans tussen zuren en basen vereist. We spreken dan van een neutrale pH-waarde van het lichaam (tussen de 7.1 en 7.5). Omdat onze hedendaagse voeding vaak uit te veel vlees, vetten en suiker (zuurvormend) en te weinig groenten en fruit (alkaliserend) bestaat, is bij veel mensen de zuur/basenbalans chronisch verstoord.

  Schoon en krachtig water

  Wil je écht schoon en rijk drinkwater? Kies dan voor een waterfiltersysteem van Aqualine of een compacte Waterman. Deze filteren 99.95% van de vervuiling uit het water maakt het water desgewenst ook pH-neutraal en voorziet het water van de nodige mineralen. Het system werkt door middel van zwaartekracht dus een stopcontact of wateraansluiting is niet nodig.

  • Aanbevolen vele gezondheidsexperts
  • Verwijdert tot 99% van alle chemische stoffen en medicijnresten
  • Onze filters maken je kraanwater 100% chloridevrij
  •  Zuiver water is essentieel voor een jonge huid en vitaal lichaam
  •  Geen flessen meer. Bespaart geld, makkelijk in gebruik, geen installatie vereist.

  Waterfilter en waterzuivering systeem

  Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water en het heeft de hele dag vocht nodig om organen, weefsels en cellen voldoende te hydrateren. Dan wilt u toch alleen het beste water voor uw lichaam?

  Hoogwaardige waterfilters aan die meer kunnen dan water filteren alleen: de AQV is een alleskunner die kraanwater niet alleen filtert, maar ook mineraliseert en vitaliseert en bovendien basisch water (alkalisch) maakt.

  Gezondheidsbeloftes van een waterfilter

  De waterfilter en waterzuivering systemen, die we leveren:

  • Filteren protozoa, bacteriën en chemicaliën (waaronder chloor) uit het water
  • Er worden essentiële mineralen aan het water toegevoegd
  • Basisch water helpt actief ontzuren
  • De magneetkraan zorgt voor hexagonaal water dat wél goed door je cellen kan worden opgenomen
 • Resonant Water

  Resonant en Hydrogen Water

  Uit onderzoeken is gebleken dat top sport wielrenners veel baat hebben bij hydrogen resonant water. Betere prestaties en super snel hertel van het lichaam. 

  Ons waterstof resonantie water verhoogt de energie in het dagelijkse drinkwater, verbetert de menselijke lichaamsomgeving, cellen kunnen anti- -bacterieel, antivirus, antischimmel, remt celmutatie.

  Als de sport activiteit intenser of langduriger is dan u gewend bent, begint u glycogeen te verbranden, waardoor een melkzuur “verbranding” ontstaat. Dat leidt tot vermoeidheid en mogelijke spierpijn, waardoor het uithoudingsvermogen afneemt en de prestaties afnemen. Je krijgt uiteindelijk slechte resultaten en minder plezier. 

  Zelf merk ik bij met veelvuldig fitness totaal geen spierpijn meer, zelfs niet bij het totaal omgooien van oefeningen. Probeer het zelf, en ervaar de kracht van ons Quantum Hydrogen behandeld 7.8 hz Resonant water.

  Breng een revolutie teweeg in uw hydratatie met Resonant Hydrogen Water, de ultieme sleutel tot een gezondere levensstijl. Versterkt uw immuunsysteem en uw energieniveau met simpelweg WATER. Ontketen de voordelen van zuiver water verrijkt met lage frequentie waterstof en ervaar een nieuwe dimensie van gezondheid en welzijn.

 • Hydrogen Water

  Als het om beweging, duursport of fitness gaat, willen we allemaal hetzelfde. Ongeacht of je 16 of 90 jaar oud bent, een wandelaar, een jogger, een recreatieve atleet of een topsporter. We willen allemaal zonder pijn en vermoeidheid een gezondheidsvoordeel en goede prestaties krijgen. Hydrogen water drinken en inademen is een natuurlijke manier om meer energie te te krijgen en tegelijkertijd vermoeidheid, melkzuurophoping en oxidatieve stress te verminderen. Sneller herstellen en prestaties verbeteren kan simpel, gezond en natuurlijk met een hydrogen water systeem.

Actieve filters