Krachttraining

Krachttraining fitnessapparatuur voor thuis? Fitness apparaten, krachtsport fitnessapparatuur kopen?

Fitgear heeft apparatuur voor uw krachttraining thuis, zodat u niet meer naar de sportschool hoeft en vaker kunt trainen.

Krachttraining is ervoor om al je spieren te trainen en in conditie te komen en te blijven. Krachttraining wordt vaak afgewisseld met een goede fitness en cardio en is zelfs goed voor mensen die willen afvallen, want alleen cardio training is niet genoeg om tot een goed resultaat te komen. 

Wij leveren verschillende fitnessapparatuur zoals halterbank, power tower, dip station, fitness station en fitness apparaten. 

Al onze fitnessapparatuur en fitnessapparaten zijn veilig, van de hoogste kwaliteit en de beste merken.

krachtsport, fitness kracht station, fitnessapparatuur, apparaten

Subcategorieën

 • Halterbank

  Halterbank kopen? Halterbank met gewichten kopen? Fitgear levert hoge kwaliteit Halterbanken en gewichten van de beste merken.

  U kunt nu thuis bankdrukken op een stabiele veilige drukbank. Wilt u veel bankdrukken om de borstpieren optimaal te trainen en u heeft weinig tijd om naar de sportschool te gaan, kunt u een complete met halterbank met gewichten kopen en trainen wanneer u wilt. U kunt natuurlijk ook los halters en gewichten kopen en bijbestellen, klik hier:

  Kijk hier onder de selectie halterbank los en complete haltebank met gewichten. 

 • Krachtstation

  Complete homegym fitnessapparaten of krachtstation kopen? Fitgear levert fitnessapparatuur en fitnesstoestellen waar u alle spiergroepen op kunt trainen en voor een complete work out, zodat u nooit meer de deur uit hoeft.

  Een fitness homegym en krachtstation is voor de gewone fitness en voor de echte krachtsport, u slaat u geen spier over om te verstevigen en ver versterken.

  Al onze homegym fitnessapparatuur en fitnessapparaten zijn veilig, van de hoogste kwaliteit en de beste merken. Wij leveren verschillende fitnesstoestellen en krachtstations met meer dan 50 oefeningen per fitnessapparaat.

 • Power Tower

  Krachtstation homegym power tower kope? Fitgear heeft fitness power towers van de beste merken en kwaliteit op fitness gebied. 

  De power power powerstation is voor optrekken, push up, dippen, opdrukken en buikspieroefeningen. Een echte aanvulling op uw fitness oefeningen. Met een power station sport u zonder behulp van halters en of extra gewichten en is een hele natuurlijke manier van sporten en fitness. Met de trainingen van uw bovenlichaam met deze power station power tower maakt u gebruik van uw eigen lichaamsgewicht.

  Bekijk hier onder de verschillende powertower en fitness powerstation types.

 • Halters en Gewichten

  Halterstang, halters, gewichten en dumbells kopen? Fitgear levert haterstangen, gewichten en dumbells maar ook complete sets met halters met gewichten.

  U kunt de dumbells en halters met gewichten zelf samenstellen naar eigen wens. Halterstagen zijn en ook in verschillenden lengtes met en zonder curl. Voor elke fitness oefening en krachttraining een passende fitness bar.

  Fitgear levert naast hoge kwaliteit halters en gewichten, ook professionele Olympische halterstangen, halters en gewichten. Deze Olympische fitness producten zijn alleen voor professionele Olympische halterbanken.

  Naast een halters met stalen gewichten en verschillende type halterstangen, leveren wij ook halters met plastic gewichten tegen een super eco discount prijs.

  Bekijk hier onder alle dumbells, halters, gewichten, kettebells en halterstangen.

 • Halterrek

  Halter dumbell en halterschijven rek kopen? Geen losse gewichten en dumbbells meer op de grond? Een Fitgear dumbellrek of halterschijvenrek is daarvoor een ideale oplossing.

  U kunt uw dumbells of losse halterschijven opbergen in deze rekken om zo alles georganiseerd en ziet alles er weer netjes uit. ook wissel t u makkelijker van gewichten zodat dit weinig tijd in beslag neemt en u gewoon door kunt sporten.

 • Gewichtsvest

  Gewichtsvesten kopen? Fitgear levert de beste merken gewichtsvesten tegen de scherpste prijzen.  

  Gewichtsvesten: zelfde training, maar dan zwaarder.

  Gewichtsvesten zijn eenvoudig te combineren met je huidige trainingen. U voert dezelfde fitness oefeningen uit, maar nu met extra gewicht. Hierdoor werkt het lichaam harder, waardoor spiermassa wordt opgebouwd terwijl u vet en calorieën verbrandt. De training wordt dus intensiever en zwaarder, zonder dat er meer herhalingen nodig zijn per fitness oefening. Het is een efficiënte manier om een extra dimensie toe te voegen aan de fitness workout. Draag bijvoorbeeld ook een vest tijdens push ups en pull ups en werk tegelijkertijd aan uw uithoudingsvermogen. 

  Soorten en maten gewichtsvesten

  Gewichtsvesten zijn er in allerlei soorten en maten. Fitgear levert vesten van tien of twintig kilo. Afhankelijk van jouw niveau adviseren we modellen met uitneembare kilo’s of juist met een vast gewicht. Zo traint u altijd verantwoord en blessure vrij. Hierdoor is het echt een must als uitbereiding van uw fitness workout. 

  Het comfort van gewichtsvesten

  Trainen met gewichtsvesten is natuurlijk zwaarder, daarom is het belangrijk dat het comfortabel zit. Voorkom daarom irritaties in nek en schouders en kies voor de hoogwaardige kwaliteit van onze gewichtsvesten. De gewichtsvesten zijn netjes afgewerkt en fijn in gebruik. Alleen zo blijft de fitness  training succesvol. 

   

Actieve filters