Complete elektrische boot vaarset
search
  • Complete elektrische boot vaarset
  • Complete elektrische boot vaarset
  • Complete elektrische boot vaarset
  • Complete elektrische boot vaarset
  • Complete elektrische boot vaarset

Complete elektrische boot vaarset

€ 523,00
Inclusief belasting

Deze elektrische vaarset is speciaal samengesteld voor alle opblaasboten. De set bestaat uit De beste Intex Elektromotor, een accu van 75 Ampere, een bijbehorende 7.0A acculader en de motorsteun.

Aantal

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Deze elektrische vaarset is speciaal samengesteld om opblaasboten maximaal te laten varen. De set bestaat uit een Intex Elektromotor, de beste accu van 75 Ampere, een bijbehorende super acculader en de motorsteun. Hiermee bent u meteen klaar om serieus het water op te gaan.

Met deze complete vaarset kan meer dan 3.5 uur gevaren worden, onder andere afhankelijk van wind/stroming/bootbelasting. Als u een langere vaartijd wilt, adviseren we een losseaccu van 75 Ampere bij te bestellen.

Elektrische Motor set is geschikt voor onderstaande Intex modellen opblaasboot:

Intex Challenger 3 & 4 

Intex Seahawk 2, 3 & 4

Intex Excursion 3, 4 & 5

Intex Mariner 3 & 4.

Kenmerken van dit complete elektrische vaarset

Vaartijd

De vaartijd van dit vaarset is niet exact aan te geven. Deze is afhankelijk van veel factoren, zoals wind, windrichting, stroming, belasting van de boot en golfslag. Als het gaat om het vaarset in combinatie met de Mariner 4 opblaasboot, kunnen we een gemiddelde vaartijd hanteren van 3 uur. Als u de motor niet continu op maximale kracht gebruikt, kan de vaartijd oplopen tot meer dan 4 uur.


Snelheid

De Intex elektromotor heeft een stuwkracht van 40 lbs. Dit komt overeen met ongeveer 2,5 pk. Hoe hard de boot daadwerkelijk vaart is lastig te duiden en afhankelijk van vele factoren. Als gemiddelde kunt u een snelheid van 4 á 5 km/u aanhouden.


Laadtijd

Als de accu leeg is, moet deze opgeladen worden met een bijbehorende acculader. Als u een compleet vaarset bij ons te koopt, kunt u er zeker van zijn dat de lader genoeg capaciteit heeft voor de accu. Het laden van de 75 Ampere accu (die in dit vaarpakket zit) duurt naar schatting 6 uur met de meegeleverde acculader.


Type accu

De Losse 12-V Accu 75A uit dit vaarpakket is speciaal geselecteerd op het gebruik door een elektromotor. De accu is een zogenoemde AGM deep cycle droge accu. Deze zijn geschikt om diep te ontladen. U kunt dus blijven varen tot de accu voor een groot deel leeg is. Het is wel raadzaam om niet door te varen tot de accu op 0 staat. De accu kan dan beschadigen. Als vuistregel kunt u hanteren dat - als de elektromotor langzamer gaat varen - het tijd is om de wal op te zoeken. De accu weegt ongeveer 24 kilogram.


Plaatsing in de boot

In principe kan de accu los in de boot gezet worden. Het zijn droge accu's, er kan dus geen loodzuur uit lekken. Voor de levensduur van de accu kan het echter raadzaam zijn om deze in een tas of doos te doen. Denk bijvoorbeeld aan een gereedschapskist.

10 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.