Intex Excursion Pro K1 Kayak & vis boot
search
 • Intex Excursion Pro K1 Kayak & vis boot
 • Intex Excursion Pro K1 Kayak & vis boot
 • Intex Excursion Pro K1 Kayak & vis boot

Intex Excursion Pro K1 Kayak & vis boot

€ 209,00
Inclusief belasting

Intex Opblaasbare Kajak Excursion Pro K1

Zoek je een opblaasbare kajak waar je in je eentje een lange tocht mee op het water kunt maken? Met de Intex Excursion Pro K1 geniet je comfortabel vanaf het water van de natuur.

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Intex Excursion Pro K1 opblaasbare kajak

Zoek je een opblaasbare kajak waar je in je eentje een lange tocht mee op het water kunt maken? Met de Intex Excursion Pro K1 geniet je comfortabel vanaf het water van de natuur. De kajak is 305 cm lang en 91 cm breed. De ruimte voor de bagage en het verstelbare stoeltje en voetsteun zorgen ervoor dat je gerust een lange toertocht maakt met deze boot. Ben je een avontuurlijke visser? De kajak is voorzien van twee hengelhouders: peddelen en hengelen maar!

Sterk en duurzaam materiaal

Je hoeft niet bang te zijn dat deze opblaasbare kajak zomaar lek gaat. De Intex Excursion Pro is namelijk gemaakt van sterk polyester. De kern van de boot heeft een ruitmotief met daaromheen 2 lagen gelamineerd pvc, hierdoor gaat de kajak lang mee en is het een duurzame keuze. Vaar je ergens tegenaan, of schuur je bij een ondiep stukje over de bodem: de kajak gaat niet zomaar kapot.

Stabiel en goede controle over de kajak

Met de meegeleverde handpomp pomp je de Excursion Pro op, totdat er een hoge luchtdruk ontstaat. Deze hoge luchtdruk zorgt samen met de platte romp ervoor dat de boot stabiel op het water ligt. De ventielen in de boot zorgen ervoor dat de kajak na gebruik ook weer snel leegloopt. De kajak is met 305 cm vrij kort en dit zorgt er samen met de 2 verschillende skegs (voor diep en ondiep water) voor, dat de boot heel wendbaar is. Handig voor veel bochtenwerk en varen op smalle rivieren!

Ideaal voor lange tochten

Als je van plan bent om een lange tocht te varen, is het wel zo fijn als je wat spullen mee kunt nemen. In de voor- en achterzijde van de Intex Excursion Pro K1 heb je de ruimte om je rugzak of visgereedschap op te bergen. Daarnaast heeft de opblaasbare zitting een stevige en verstelbare rugleuning voor optimaal zitcomfort. Wil je graag wat hoger zitten? Dan installeer je eenvoudig een opblaasbare verhoging onder de zitting. Om het helemaal af te maken: de voetsteun kun je verstellen, zodat je in de meest comfortabele houding vaart. Jij zult geen last krijgen van je rug of benen!

Eenvoudig met je meenemen

Je neemt de kajak heel eenvoudig met je mee door de handvaten aan de zijkant van de boot. En ook al is het een heel sterke boot, toch is deze met een gewicht van 17 kg goed draagbaar in je eentje.

Meegeleverde accessoires

 • Handpomp
 • Aluminium peddel
 • 2 skegs
 • Opberg/draagzak
 • Opblaasbaar zitje
 • Verstelbare voetsteun
 • Reparatieset
 • 1 telefoon/GoPro houder
 • 1 Manometer
3 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.