Intex Mariner 4 rubberboot
search
  • Intex Mariner 4 rubberboot
  • Intex Mariner 4 rubberboot

Intex Mariner 4 rubberboot

€ 299,95
Inclusief belasting

Intex Mariner 4 rubber boot

De intex Mariner 4 behoort tot het top segment van de Intex opblaase boten. Deze rubberboot is de enige boot met een harde plastic vloer. Ideaal dus om te vissen of om gewoon rond te varen. 

Aantal

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

De opblaasbare boot Intex Mariner 4 behoort tot het top segment van de Intex opblaasboten. Deze opblaasboot is de enige boot met een harde plastic vloer. Ideaal dus om te vissen of om gewoon rond te varen. Door de harde vloer kun je bij rustig water goed staan in de boot. Ook de romp is voorzien van een versterkte rand. Door het gebruikte materiaal (Super-Tough) geeft deze boot een zeer stevig en veilig gevoel. Dit materiaal bestaat uit twee buitenlagen van dik PVC en een binnenlaag van dun polyester.

NIEUWSTE KLEUR MET BLAUW

Ook wat betreft de luchtkamers is rekening gehouden met de veiligheid. De Intex Mariner 4 bestaat namelijk uit vijf aparte luchtkamers: vier in de romp en één in de kiel. Als één van de luchtkamers lek raakt, kunt u altijd nog veilig de kust bereiken.

De Intex Mariner 4 wordt standaard geleverd met twee aluminium roeispanen. Deze kunnen bevestigd worden aan de 360 graden draaibare roeisloten op de boot. Daarnaast is de Mariner 4 voorzien van twee hengelhouders. Aan de onderzijde heeft de Intex Mariner 4 een opblaasbare kiel. Daardoor kan de boot relatief eenvoudig op koers gehouden worden. Daarnaast behoren een handpomp, drie opblaasbare zitkussens en een reparatie kit tot uw set.

Elektrisch varen
De Mariner 4 set is uitermate geschikt om ook elektrisch mee te varen. Wij bieden een compleet vaarset aan geschikt voor de Mariner 4 set. Let er wel op, dat u bij het monteren van een elektro- of benzinemotor voor dit type een motorsteun nodig heeft. U kunt de vaarset en motorsteun eenvoudig bij bestellen door deze aan te vinken rechts in uw scherm.

voordelen van de Intex Mariner 4: 
- Vervaardigd uit Super-Tough materiaal 
- Harde vloer en versterkte romp 
- Vijf aparte luchtkamers 
- Geleverd met aluminium roeispanen, een handpomp, drie opblaasbare zitkussens en een reparatie-kit

De Intex Mariner 4 is een stevige opblaasboot. Mogelijkheid voor benzine en electro motor. Kijk naar de mogelijkheden in onze shop.

Specificaties van dit model zijn:

Merk Intex
Model Mariner 4 Set
Afmetingen (LxBxH) 328 x 145 x 48 centimeter
Capaciteit (personen) 4 Personen
Gewicht 38,4 kilogram
Maximale belasting 400 kilogram
Verpakkingsmaat 54 x 94 x 32 centimeter
Garantie 1 jaar

6P Free PVC
Alle Intex boten zijn gemaakt van 6P Free PVC. 6P refereert aan een groep van 6 ftalaten, stoffen die PVC en plastic flexibel maken. 6P Free PVC bevat slechts 0,1% of nog minder van deze weekmakers. Beter voor jou, beter voor het milieu.

7 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.