Halters en Gewichten

Halterstang, halters, gewichten en dumbells kopen? Fitgear levert haterstangen, gewichten en dumbells maar ook complete sets met halters met gewichten.

U kunt de dumbells en halters met gewichten zelf samenstellen naar eigen wens. Halterstagen zijn en ook in verschillenden lengtes met en zonder curl. Voor elke fitness oefening en krachttraining een passende fitness bar.

Fitgear levert naast hoge kwaliteit halters en gewichten, ook professionele Olympische halterstangen, halters en gewichten. Deze Olympische fitness producten zijn alleen voor professionele Olympische halterbanken.

Naast een halters met stalen gewichten en verschillende type halterstangen, leveren wij ook halters met plastic gewichten tegen een super eco discount prijs.

Bekijk hier onder alle dumbells, halters, gewichten, kettebells en halterstangen.

Halters en gewichten, stang, dumbbells, halter en gewicht, fitness

Subcategorieën

 • Halters met Gewichten

  Haltersets, halterstang met fitness gewichten kopen? Fitgear levert complete dumbells en haltersets om direct aan de slag te kunnen. Een halterset is samengesteld uit verschillende stangen en gewichten. Wij leveren hoge kwaliteit hamerslag gewichten, stalen gewichten en de extra betaalbare plastic gewichten. U kunt het ook zelf een combinatie samenstellen met stang en gewichten naar keuze. 

  Onze halterstang met gewichten set is voor de halterbank, bodybuilding, losse fitness oefeningen, bodypump en krachtsport. 

 • Halterstang

  Fitness dumbell stang en halterstang kopen? Fitgear levert verschillende halterstagen van verschillende lengtes, met of zonder curl. Voor optimale fitness oefeningen en krachttraining een passende fitness halterstang.

  Deze halterstangen zijn speciaal voor thuis ontwikkeld, zijn universeel 30 mm en alle merken gewichten passen er op. Deze universele halterstang heeft een handige anti slip grip, en kunnen wel tot 140 kg gewichten dragen. Alle stalen halterstangen zijn van het beste staal en verchroomd zodat de halterstang en dumbell stang nooit kan roesten. We leveren de halterstangen met twee verschillende gewichten sluitingen, handige veersluiting en schroefdraadsluiting.

 • Gewichten

  Halterschijven en gewichten kopen? Fitgear levert alle soorten en maten halterschijven van het universele steekmaat 30 mm. U heeft keuze uit mooie afgelakte halterschijven van gietijzer en hamerslag. Ook leveren we voor een eco prijs plastic gewichten. Gewichten zijn er al van 0,5 kg tot wel 30 kg zware halterschijven.

  Fitness gewichten kopen doet u dus bij Fitgear, voor uw halterbank, bodybuilding, fitness oefeningen en bodypump.

 • Dumbells

  Halters en dumbells kopen? Fitgear levert mooie afgewerkte dulbells en halters met comfortabele grip. Zeer mooi afgewerkt in superstrak vinyl, zwart hard plastic, staal of hamerslag. Zeer goede sportschoolkwaliteit en door gunstige prijsstelling ook geschikt voor thuisFitness dumbells en gewichten zijn er al van 0,5 kg tot wel 30 kg zware dumbell halters met halterschijven.

  Fitness dumbells kopen doet u dus bij Fitgear, voor uw bodybuilding, halterbank en fitness oefeningen.

  .

 • Bodypump

  Bodypump set kopen? Fitgear heef betaalbare en professionele bodypump sets voor bodypump thuis en fitness centra. 

  Wat is Bodypump? Bodypump is de originele barbell fitness oefening die je hele lichaam versterkt. Meestal in 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Ze hier opzewepende muziek bij aan, Kies het haalbare gewicht en zal er snel betere resultaten behaald worden, dit al heel snel. 

  Bodypump is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden om een maximaal effect te behalen. Door de muziektracks wordt de een body pump oefening een echt feestje en vergeet je snel dat je thuis met een workout bezig bent. Een reguliere bodypump duurt 30 tot 60 minuten.

 • Kettlebells

  Kettlebells Kopen? Traditionele Russische kettlebells voor een volledige workout koopt u bij Fitgear.

  Een kettlebell of girya (Russisch: гиря, girja) is een gietijzeren gewicht gelijkend op een kanonskogel met een handvat er aan. U kunt met deze kettlebell uw fitness oefeningen en training uitbereiden.

  Fitgear levert kettlebells gewichten van 4 tot maar liefs 40 kilogram. Een losse kettlebell kopen? Dat kan, deze zijn per stuk te bestellen

  Van simpele plastic en gietijzeren kettlebells tot verchroomd met rubber bescherming, voor iedere smaak en portemonnee hebben wij een passende kettlebell serie.

 • Olympische halterset

  Olympische halterstangen en gewichten kopen? Fitgear levert ook sportschool kwaliteit Olympische halterstang en halterschijven met steekmaakt 50 mm. 

  Gewichten zijn er al van1.25 kg tot wel 25 kg zware halterschijven. De Olympische halterstagen zijn er in verschillende lengtes met of zonder curl.

  Let op: Deze halterstangen passen alleen op Olympische halterbank en is voor professioneel gebruik. Deze Olympische stang en gewichten hebben een afwijkende steekmaat van 50mm. 

Actieve filters