Intex Explorer K2 Tweepersoons Kayak
search
  • Intex Explorer K2 Tweepersoons Kayak
  • Intex Explorer K2 Tweepersoons Kayak
  • Intex Explorer K2 Tweepersoons Kayak
  • Intex Explorer K2 Tweepersoons Kayak
  • Intex Explorer K2 Tweepersoons Kayak

Intex Explorer K2 Tweepersoons Kayak

€ 139,95
Inclusief belasting

Intex Explorer K2 Kayak 

Deze Intex Explorer K2 kano is een robuuste kayak met sportief uiterlijk. Uitermate geschikt voor het verkennen van meertjes, rustig stromende rivieren en open zee. Deze opblaasbare kayak wordt standaard geleverd met 4 aluminium peddels, een opblaaspompje en een opbergtas.

Aantal

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Opblaasbare Intex Explorer K2 Kayak 

De Intex Explorer K2 is een robuuste kayak met sportief uiterlijk. Uitermate geschikt voor het verkennen van meertjes, rustig stromende rivieren en open zee. Deze opblaasbare kayak wordt standaard geleverd met 4 aluminium peddels (met verbindingsstuk), een opblaaspompje en een opbergtas.

De Intex Explorer K2 is een robuuste kayak met sportief uiterlijk. Deze kayak is uitermate geschikt voor het verkennen van meertjes, rustig stromende rivieren en open zee. De kayak is gestroomlijnd en heeft een verstevigde romp en achtersteven. Botsingen tegen rotsen of andere obstakels zorgen daardoor niet meteen voor lekkages. De twee opblaasbare stoeltjes zitten comfortabel en zijn verstelbaar. De bodem van de kayak is opblaasbaar en achter de achterste stoel is ruimte voor eventuele bagage. Aan de onderzijde van de kayak zit een afneembare vin (SKEG) Daarmee is het relatief eenvoudig om recht te blijven koersen.

Deze opblaasbare kayak wordt standaard geleverd met 4 aluminium peddels (met verbindingsstuk), een opblaaspompje en een opbergtas.

Voordelen van de Intex Explorer K2: 
- Verstelbare en comfortabele stoeltjes
- Bagageruimte achter de achterste stoel
- Afneembare vin voor behoudt van rechte koers
- Compleet pakket met 4 aluminium peddels, een opblaaspompje en een opbergtas.

De Intex Explorer K2 is een robuuste kayak. Specificaties van dit model zijn:

Merk

Intex

Model

Explorer K2

Afmetingen (LxBxH)

312 x 91 x 51 cm

Capaciteit (personen)

2 Personen

Gewicht

16,9 kilogram

Maximale belasting

160 kilogram

Verpakkingsmaat

41 x 59 x 32

Garantie

1 jaar

 

Sportieve opblaasbare kajak
Kanoën is een leuke, sportieve bezigheid voor iedereen die in de buurt van water woont. Ook als u op vakantie gaat naar een meer of in de buurt van een rivier is een kano geweldig om mee te nemen. De Intex Explorer K2 is een handige, opblaasbare kano, die gemakkelijk mee te nemen is. Deze opblaaskajak heeft een sportieve uitstraling en een stoere geel met grijze kleur. De kano is vervaardigd van stevig vinyl en kan gebruikt worden op meren en rustige rivieren. 

Complete set met peddels en pomp
De Explorer K2 wordt geleverd als een complete set. U krijgt dus niet alleen de kano zelf, maar ook twee peddels en eenhandpomp. Hiermee heeft u dus meteen alles in huis om het water in te gaan.  Met behulp van de luchtpomp is de kano in een handomdraai opgeblazen, zodat u gelijk het water in kunt. De peddels zijn tweebladig, zodat u zo efficiënt mogelijk kunt roeien. Op die manier kunt u met z'n tweeën gemakkelijk veel snelheid maken. De twee peddels zijn vervaardigd van aluminium en kunststof.

Bagagenet en stabiliteitsvin
Deze opblaaskajak van Intex is aan de onderkant voorzien van een verwijderbare vin, die zorgt voor extra stabiliteit tijdens het kanoén. Om de kano gemakkelijk het water in te dragen, is hij aan de voor- en achterkant uitgerust met een boeghandvat. Verder beschikt hij aan beide kanten over een grijpkoord, waar u hem gemakkelijk aan kunt vasthouden. Dit koord kunt u bijvoorbeeld ook gebruiken wanneer u weer aan wal wilt gaan. Iemand die op de kant staat, kan dit koord eenvoudig vasthouden, zodat de kajak niet afdrijft.

Comfortabele zitting
Deze Intex opblaaskano is geschikt voor twee personen. Hij is uitgerust met twee opblaasbare zittingen met een rugleuning. De rugleuning van het voorste zitje wordt ondersteund door een band, zodat die niet naar achteren glijdt. De cockpit - het zitgedeelte van de kajak - is vormgegeven voor optimale comfort en ruimte. Deze kajak is in totaal 312 centimeter lang, 91 centimeter breed en 51 centimeter hoog. Hij heeft een maximaal draagvermogen van 160 kilogram.  

6P Free PVC
Safety first! Alle Intex boten zijn gemaakt van 6P Free PVC. 6P refereert aan een groep van 6 ftalaten, stoffen die PVC en plastic flexibel maken. 6P Free PVC bevat slechts 0,1% of nog minder van deze weekmakers. Beter voor jou, beter voor het milieu.

 

17 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.