Resonant Water

Resonant en Hydrogen Water

Uit onderzoeken is gebleken dat top sport wielrenners veel baat hebben bij hydrogen resonant water. Betere prestaties en super snel hertel van het lichaam. 

Ons waterstof resonantie water verhoogt de energie in het dagelijkse drinkwater, verbetert de menselijke lichaamsomgeving, cellen kunnen anti- -bacterieel, antivirus, antischimmel, remt celmutatie.

Als de sport activiteit intenser of langduriger is dan u gewend bent, begint u glycogeen te verbranden, waardoor een melkzuur “verbranding” ontstaat. Dat leidt tot vermoeidheid en mogelijke spierpijn, waardoor het uithoudingsvermogen afneemt en de prestaties afnemen. Je krijgt uiteindelijk slechte resultaten en minder plezier. 

Zelf merk ik bij met veelvuldig fitness totaal geen spierpijn meer, zelfs niet bij het totaal omgooien van oefeningen. Probeer het zelf, en ervaar de kracht van ons Quantum Hydrogen behandeld 7.8 hz Resonant water.

Breng een revolutie teweeg in uw hydratatie met Resonant Hydrogen Water, de ultieme sleutel tot een gezondere levensstijl. Versterkt uw immuunsysteem en uw energieniveau met simpelweg WATER. Ontketen de voordelen van zuiver water verrijkt met lage frequentie waterstof en ervaar een nieuwe dimensie van gezondheid en welzijn.

waterstof rijk resonant water sporters snel herstel Schumann 7.8 Hz

Actieve filters