Trampoline

Goedkope trampoline kopen? Professionele trampolines kopen?

Fitgear heeft een trampoline voor elke tuin, met of zonder trampoline net. Ook kunt u onze trampoline ingraven door de dikke roestvrije en gegalvaniseerde trampoline buizen frame.

Trampoline springen vind elke kind (en stiekem ook volwassenen) een van de leukste bezigheden in de tuin. Daarom zie je in elke straat en elke buurt wel een trampoline met net, ingegraven of gewoon los.  

Fitgear levert de volgende top merken trampolines: Sven trampoline, Jumpking trampoline, Jumppod trampoline, Berg trampoline, Megafun trampoline, Megaflash trampoline, Joysport trampoline.

Wij leveren ook trampoline accessoires en alle maten trampoline onderdelen zoals: Beschermrand trampoline, trampoline veren, trampoline net, trampoline rand en trampoline springdoek.

trampoline kopen, berg trampolines, springen, mini met net

Subcategorieën

 • Trampoline

  Trampoline kopen van de beste merken? Deze vind u bij Fitgear.nl Shops. 

  Wij leveren alle formaten trampolines met en zonder trampoline beschermnet. Al onze trampolines zijn van hoge kwaliteit, weerbestendig en gegalfaniceerd van binnen en buiten, ze roesten dus niet. De trampolines zijn gemakkelijk in te graven zonder dat uw trampoline er onder te leiden heeft. 

  Onze trampolines zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor vele jaren springplezier. Tevens is trampoline springen zeer gezond. Uw kinderen zitten mider achter de computer en vertoeven in de frisse buitenlucht, uw kind blijft er goed door in beweging. U zult zien dat de trampoline dagelijks zal worden gebruikt.

 • Trampoline onderdelen

  Trampoline onderdelen en trampoline accessoires van vele top merken kunt u hier kopen. 

  Onderdelen van uw trampoline gaan wel eens kapot door een ongelukje, of is door bv het jaren lang buiten staan uw trampoline beschermrand verweert, wij leveren passende trampoline sprinmatten, afdekhoezen, veren en trampoline randen.

  U kunt bij ons alle soorten trampoline onderdelen en accessoires vinden, zit uw product er niet bij, kunt u ons mailen voor een aanvraag en offerte.

Actieve filters