Tafeltennis Accessoires

Tafeltennis accessoires zoals tafeltennis batjes, balletjes, netjes en afdekhoezen kopen? Fitgear Levert top merken en hoge kwaliteit tafeltennis attributen, voor thuis of professioneel gebruik.

Tafeltennisbatjes

Vergeet bij het bestellen van uw tafeltennistafel niet de tafeltennisbatjes mee te bestellen. Bij Fitgear hebben wij voor uw tafeltennistafel ook kwaliteit tafeltennisbatjes in het assortiment. Tafeltennisbatjes hebben een goede prijskwaliteitverhouding. Naast Adidas zijn er ook andere merken verkrijgbaar in onze webshop. U kunt om uw tafeltennisbatjes te beschermen een beschermhoesje aanschaffen. Hierdoor blijft het batje langer goed en beschadigt het rubber minder snel.

Tafeltennisnetjes

Alle merken tafeltennistafels worden inclusief tafel kwaliteit tafeltennisnetje geleverd. Bij intensief gebruik kan het voorkomen dat het netje kapot gaat. Echter bij normaal gebruik zal dit niet gauw gebeuren omdat het netje van een sterke stof is gemaakt. Tafeltennisnetjes kunnen niet goed tegen weer en wind. Daarom adviseren wij na buiten gebruik, het netje binnen op te bergen. De tafeltennisnetjes in het assortiment bij Fitgear zijn voorzien van een handig clip-on systeem waarmee het netje snel aan de tafel te bevestigen of verwijderen is.

Pingpongballetjes

Zonder pingpongballetjes kunt u geen tafeltennis spelen. Daarom hebben wij bij Fitgear een groot assortiment pingpongballetjes. Alle pingpongballetjes bij Fitgear zijn van goede kwaliteit, waar de pro’s ook tevreden mee zijn. Erg populair zijn de Kwaliteit pingpongballetjes. Deze hebben een uitstekende prijskwaliteitverhouding. Voor intensief gebruik bieden wij ook voordeelverpakkingen pingpongballetjes aan.

Tafeltennistafel beschermhoes

Om uw tafeltennistafel in optimale conditie te houden is het verstandig om een beschermhoes aan te schaffen. Vooral voor outdoor tafeltennistafels is dit sterk aan te raden. Naast dat het uw tafel beschermt tegen weersinvloeden kunt u ook sneller beginnen met spelen omdat u de tafel na een fikse regenbui niet hoeft af te drogen. Op Fitgear vindt u diverse soorten beschermhoezen van Adidas en Buffalo die ervoor zorgen dat u nog langer plezier van uw tafeltennistafel zult hebben.

Pingpongballetjes, Tafeltennisnetjes, batjes balletjes

Actieve filters