Kinder Handboog

Pijl en Boog voor kinderen kopen? Boogsport is er ook voor kinderen. Iedereen kan lekker buiten boogsport beoefenen. Goede sport voor de balance, coordinatie, afstand gevoel en concentatie voor kinderen.

Speciaal voor kinderen en jongeren bieden wij een aantrekkelijk assortiment pijl en bogen die geschikt zijn voor kinderen. Ook voor jongeren hebben we een aantal handbogen met volwassen kenmerken. Pijl en boog schieten is de activiteit in de buitenlucht tussen ouder en kind. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met boogsport als de interesse er is.

LET OP: Een pijl en boog is geen speelgoed. Boogschieten dient te geschieden onder toezicht van een volwassene en volgens strenge regels.

Kinder pijl en boog

Een kinderpijlenboog is een kleine en minder krachtige variant van een handboog voor volwassenen. Het kan lastig zijn om zonder advies de juiste boog te kopen. Het kopen van een pijl en boog voor kinderen van de juiste maat is net zo belangrijk als het kopen van de juiste kinderfiets. Wij staan u graag te woord via de telefoon, mail of in onze showroom. Zo koopt u de juiste boog en maakt uw kind direct een goede start binnen de boogsport wereld.

Kinder pijl en bogen, boogschieten kinderen, jongeren boog sport

Actieve filters