Luchtbed

Intex luchtbed kopen?

Wilt u een luchtbed kopen? Dan bent u bij de Fitgear.nl zeker aan het juiste adres. Wij bieden alle soorten luchtbedden van het nr 1 merk Intex. Daarbij kunt u natuurlijk kiezen voor een éénpersoons of tweepersoons luchtbed. Beiden soorten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, hoogte en opppom mogelijkheden, dus u kunt zelf bepalen welk Intex airbed u wilt. Heeft i veel ruimte nodig tijdens uw slaap, dan kunt u het best kiezen voor een King of Queen-size model. Ben je student met ruimte te kort, outdoor liefhebber of gaat u regelmatig naar de camping, u kunt niet zonder een goede nachtrust op de Intex luchtbedden.

Gelegenheden om van een luchtbed gebruik te maken zijn bijvoorbeeld:

- Op vakantie
- Op de camping
- Tijdens de reis
- Tijdens het logeren
- Na bed plassen van een kind snel een andere droge plek hebben

Luchtbedden zijn in verschillende situaties dus uitermate handig. Een luchtbed is zo op te vouwen of op te rollen, en kan overal mee naartoe gebracht worden. Hierdoor zijn ze zeer gebruiksvriendelijk en kunnen ze in iedere situatie uitkomst bieden. De meeste luchtbedden worden met een elektrische pomp opgeblazen en zijn binnen een mum van tijd omgetoverd van een lap plastic tot een comfortabel matras.

Soorten en maten luchtbedden

Luchtbedden kunnen variëren in dikte, lengte, breedte, comfort en materiaal. Over het algemeen geldt: hoe groter, dikker en comfortabeler een luchtbed, hoe duurder het is. Dit gaat echter niet in alle gevallen op. Dikke luchtbedden zijn niet per se minder goedkoop dan dunne luchtbedden. Ook zijn er luchtbedden die zichzelf opblazen (self-inflating) en een opblaasbed die apart moeten worden opgeblazen.

Er bestaan een aantal verschillende soorten luchtbedden. Allereerst de reguliere luchtbedden, die opgeblazen worden en een matras van redelijke dikte vormen. Daarnaast zijn er ook de zogenaamde slaapmatten. Deze zijn iets dunner, en meer gericht op campinggangers en kampeerders. Deze matten zijn van steviger materiaal, en minder dik dan reguliere luchtbedden. Hierdoor zijn ze wat makkelijker mee te dragen en gaan ze niet zo snel stuk als ze op ongelijk of ruw materiaal liggen.

Luchtbedden zijn in vele soorten en maten te verkrijgen. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en het soort matras dat u zoekt of nodig hebt, kunt u uw keuze maken uit vele luchtbedden.

luchtbed, luchtbedden, camping bed, airbed, air bed, intex

Subcategorieën

 • Tweepersoons luchtbed

  Intex tweepersoons luchtbed kopen?

  Bent u op zoek naar een luchtbed voor twee personen? Dan vindt u bij Fitgear.nl zeker een geschikt en comfortabel airbed. Een opblaasbed is handig als logeerbed, camping of als u op vakantie gaat. Een 2 persoons luchtbed is groot genoeg om comfortabel met z'n tweeën op te slapen zonder last van elkaar te hebben.


 • Eenpersoons luchtbed

  Intex eenpersoons luchtbed kopen?

  Bij de Fitgear.nl vindt u een groot aanbod luchtbedden voor één persoon. Op zo'n 1 persoons luchtmatras kunt u lekker slapen als u op vakantie gaat, naar de camping en outdoor activiteit of als u gaat logeren bij familie of vrienden. Heeft u vaak een logé bij u thuis, dan vindt u ook zeker een geschikt exemplaar.

 • Kinder Luchtbed

  Intex kinder luchtbedden kopen? Dit kan ook bij Fitgear.nl in alle soorten en maten. 

  De Intex kinderluchtbedden is uniek in de speciale afmeting, deze is perfect afgestemd voor (kleine) kinderen.

  Een super luchtbed voor op de camping, op het strand, komen vriendjes te logeren, of wachten op een nieuw bedje, deze luchtbedden voor kinderen kan echt overal voor gebruikt worden. 

 • Opblaas meubels

  Opblaas bank of opblaas stoel kopen?

  Opblaas meubels van Intex passen goed in elk appartement, een studentenkamer of kinderkamer. Deze opblaasbare meubels hebben namelijk een moderne en speelse uitstraling en nemen bovendien minder ruimte in dan gewone meubels. Heeft u een nieuwe bank of stoel besteld en is deze nog niet binnen, Danis een opblaas meubel ook een mooie en handige uitkomst. Een opblaasbare stoel of bank is daarom in ieder interieur een uitkomst. Deze lekkere luie lucht banken of stoelen passen ook prima in de zomer naast het zwembad op gewoon op het terras.

Actieve filters