Fitness & Gymnastiek

Aerobic, gymnastiek en fitness spullen kopen? Fitgear heeft alles voor klein fitness, gymnastiek, aerobic en groep sport zoals body fit en bodypump.

Fitgear levert zowel aan bedrijven als aan particulieren die gewoon lekker thuis willen sporten. 

Fitness, aerobic, gymnastiek fitness spullen kopen?

Subcategorieën

 • Aerobic dumbells

  Aerobic dumbells kopen? Handige fitness vinyl dumbbells sets heeft Fitgear van 0,5 kg tot 3 kg

  Aerobic dumbells worden voornamelijk gebruik voor aerobic training,  fitness, weight steps enz. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen. Zo heeft u aerobic dumbbells van chroom, vinyl, foam en neopreen. Vinyl is het meest gebruikte materiaal, doordat het makkelijk schoon te maken is en en vaste anti slip grip heeft. De aerobic dumbbells zijn te herkennen aan de felle kleuren en zijn lichter van gewicht en wordt hoofdzakelijk door vrouwen gebruikt. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor mensen die moeten revalideren en rustig de spieren moeten opbouwen. 

  De vinyl dumbbells zijn opgebouwd van 0,5 kg tot 3 kg

  Kijk naar onze samegestelde dumbbells sets, en kies uw eigen gewicht opbouw

 • Aerobic Step

  Wil je een Fitness stepper en Aerobic steps kopen? Fitness steppers vindt u online bij Fitgear.nl vor de beste prijzen.

  De aerobic fitness step is een goede oefening, want het combineert kracht en conditietraining in een eenvoudige bewegingen.

  Wat is steps aerobic?

  Steps aerobics is een bijzondere vorm van aerobics die erg populair is. De naam steps aerobics of steples wordt verklaard door het materiaal dat je tijdens de steples gebruikt; een step. De step die in de step aerobic lessen gebruikt is een klein soort bankje dat precies groot genoeg is om met twee voeten op te staan.

  Steps wordt ook wel bodystep of steples genoemd. Steps aerobic is een eenvoudige, atletische, freestyle work-out met een hoog fun gehalte. Op meeslepende muziek stap je in de steples op en af een verstelbare step. Enkele effecten die je van een step aerobic of bodystep sport kunt verwachten is dat je billen, buik en benen strakker worden. Verder verhoog je met step aerobic of bodystep je conditie en krijg je meer kracht in je boven en onderlichaam. Tijdens de step aerobic of bodystep les worden ook andere spier verstevigende aerobic oefeningen gedaan.

 • Balance Board

  Body Balance Board kopen? Behaal een betere stabliteit en balans met de balance boards van Fitgear.nl

  Een goede balans is belangrijk om veilig en actief rond te kunnen lopen gedurende een dag.

  Train met uw balance board uw coördinatie en houding.

  Naast de training zult u ook de buik- en rugspieren versterken, dit zonder al teveel energie te verbranden.

 • Bodypump

  U wilt afvallen? U spieren verstevigen én snel resultaat zien? Als u dit wilt en nog een leuke en uitdagende sport zoekt, moet u zeker body fit/ body pump gaan proberen.

  Energieverbranding
  De kracht van body pump zit zoals gezegd in energieverbranding. Maar dat zeker niet alleen. De training bestaat uit een vast programma van 60 minuten. Juist die herhaling zorgt ervoor dat alle spiergroepen even vaak getraind worden.
  Na de warming-up komen in acht stappen alle grote en kleine spieren aan de beurt. Van billen tot schouders, van de borst- tot de bovenbeenspieren, bij body pump wordt geen spier overgeslagen. Zeker vrouwen zijn gek op bodypump omdat ook de moeilijk gebieden van het lichaam getraind worden en weer in shape komen

 • CrossFit

  CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. De filosofie achter CrossFit is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling zou leiden. 

  Trainingen bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte om de Crossfit bewegingen te leren en een intensieve training WOD (Workout of the Day) van 10 à 20 minuten. Vaak worden de resultaten van deze WOD op een whiteboard bijgehouden om een sport- / competitie-element aan de training toe te voegen. 

  Gedurende de training wordt er gebruikgemaakt van barbells, dumbbells, kettlebells, tractorbanden, zandzakken, touwen en pull up bars. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden. 

 • Fitness bal

  Fitness bal, gym bal kopen? Bij Fitgear hebben we verschillende fitnessballen voor pilates, yoga, balance en fitness oefeningen.

  Een fitnessbal of gymbal lijkt op een skippybal, maar heeft geen handvat. De fitnessbal wordt gebruikt voor vele oefeningen die je houding, stabiliteit en spieren trainen. Sommige mensen gebruiken de bal zelfs als zit-bal ipv bureaustoel.

  De fitnessbal maakt fitnessoefeningen leuker en gemakkelijker. Ontdek zelf hoe een fitnessbal op de sportschool óf thuis jouw figuur ten goede komt. 

  Waar is de Gym bal goed voor? Tijdens de oefeningen op de instabiele bal moet je lichaam extra hard werken om de work-out goed uit te kunnen voeren en tegelijkertijd in balans te blijven. Door bijvoorbeeld je bicepsoefeningen zittend op de bal te doen, train je ook je buikspieren. Bovendien leer je beter met je evenwicht om te gaan. Dit verbetert je houding en beperkt het risico op blessures door vallen.

  Er zijn verschillende soorten fitnessballen te koop, de kwaliteit kan erg verschillen. Hieronder een topselectie gym balen:

 • Fitnessmat

  Fitnessmat of yogamat kopen? Fitgear heeft alle soorten en type fitness en yoga matten.

   

  Een fitnessmat of yogamat is handig om je fitness- of yogaoefeningen comfortabel uit te voeren. Heel veel oefeningen voor je buik, benen en rug kunt u prima thuis uitvoeren met als enig hulpmiddel je fitnessmat. Met uw eigen fitnessmat opgerold kunt u deze handig meenemen naar bijvoorbeeld de yogales. Bekijk nu ons assortiment yoga fitnessmatten van de bekende merken, zoals ScSport, Adidas en Reebok.

 • Gewichtsvest

  Op zoek naar goedkope gewichtsvesten? Bij Fitgear.nl vindt u een passend gewichtsvest om aan uw conditie of kracht te werken.

  Liggen uw fitnessdoelen bij het verbranden van calorieën en verliezen van gewicht? Onze gewichtsvesten bieden u die mogelijkheid.

 • Medicijnbal

  Medicijnbal kopen? Fitgear levert gym mediccijnballen van professionel kwaliteit voor amateur prijzen.

  Wat zijn medicijn ballen?

  Een medicijnbal, vaak aangeduid met het Duitse medizinball, is een zware bal die gebruikt wordt voor gymnastische oefeningen. De medicijnbal heeft meestal een diameter van 30 tot 35 centimeter en weegt veelal tussen 1 en 6 kilogram.

  Medicijnballen worden veelal gebruikt om met oefeningen bepaalde spiergroepen te versterken. Ze worden op allerlei manieren overgegooid of meegedragen met beheerste bewegingen. Medicijnballen worden toegepast in lessen lichamelijke oefening, trainingen bij allerlei sporten en in de sportscholen en bij fysiotherapie als revalidatie oefeningen.

  De Fitgear selectie medicijnballen zijn ideaal geschikt voor fitness, fysiotherape en revalidatie. Medicijnballen zijn een uitstekend hulpmiddel voor een veelzijdige kracht en fitness training. Werk aan je benen, armen, rug, buik en billen met deze stijlvolle medicijnbal. Naast kracht en conditie kunt u de medicijnbal ook de coördinatie effectief trainen. De oppervlaktestructuur van de medicijnballen zorgen voor een goede grip en de medicijnbal is daardoor makkelijk in het gebruik zonder sport en fitness handschoenen. Elk gewicht medicijnbal heeft zijn eigen kleur. Deze medicijnballen hebben een mooie uitstraling en kunnen uitstekend gebruikt worden bij een Bootcamp of een Crossfit training. De medicijnballen van zijn van hoge kwaliteit en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Op Youtube vind u vele personal trainers die precies laten zien welke vele medicine bal oefeningen kunt doen.

   

 • Resistance tube

  Reebok Resistance Tube kopen? Adidas Power Tube kopen? Fitgear heeft alleen de beste resistance tubes ropes van de beste merken. Trainen met weerstand-elastiek wint aan populariteit. Het is eenvoudig, minder blessuregevoelig en overal te doen.

  Reebok Resistance Tube en Adidas Power Tube hebben 3 krachtniveaus: level 1, 2 en 3. Allen zijn perfect voor een totale fitness workout. 

  Resistance tubes werken ongeveer als een krachtstation met een kabelsysteem, waardoor u kunt trainen met een continue spanning op je spieren. In tegenstelling tot een machine zal u meer spieren activeren doordat trainen met een tube instabieler is dan met een machine die de hele instabiliteit opvangt. U kunt dus alle bekende oefeningen uitvoeren, alleen zijn de bewegingen meer dynamisch.

  Waarom trainen met eem weerstand-elastiek Resistance Tube:

  -Resistance Tubes zijn eenvoudig mee te nemen en op te bergen
  -Je activeert meer spieren met een weerstand-elastiek dan bij een gecontroleerde oefening op een fitness apparaat -(sterkere spieren rondom gewrichten, dus minder blessures)
  -Met de Resistance Tubes voegt u extra variatie aan uw fitness training toe
  -Resistance Tubes zijn goedkoop in vergelijk met losse dumbbells, gewichten en apparaten
  -Resistance Tubes zijn perfect geschikt voor alle niveaus, van beginner tot extreem fitness

 • Sauna Belt

  Sauna Belt Kopen? Met de Sauna Belt valt u af zonder te bewegen. 

  Zweet ongewenst vet weg en zet cellulitis buitenspel, verlies lichaamsgewicht en verminder spierpijn en dat alles terwijl u zich gewoon thuis bevindt. De sauna belt focust zich op de warmte van een sauna en op de meest problematische lichaamsdelen en helpt zo alle slechte cellen buiten werking te stellen. Deze draagbare sauna is geschikt voor uw taille, rug en heupen. Bindt de band op het juiste lichaamsdeel en laat de band het werk doen. Alles blijft goed op zijn plaats met behulp van het Velero hulpstuk. Na gebruik van de saunaband zal uw metabolisme verhoogd worden en de kilo’s zullen eraf vliegen. Verlies 2 centimeter in slechts 50 minuten.

 • Slamball

  Slam balls zijn gemaakt van dik onverwoestbaar PVC. De slam ball is de beste tool voor een functionele training. Tevens zijn deze ballen ideaal training workout met partner.

  Slam balls zijn uiterst geschikt voor oefeningen zoals: Core training, soccer throw, ground slams, med ball cleans, split-squat jumps en wall throws. Dit zijn oefeningen waarbij de slam ball tegen de vloer of muur wordt gesmeten. Slam balls vallen dood neer en stuiteren dus niet op.

  De slam ballen zijn dus uitermate geschikt bij "gooi" oefeningen, die zorgen voor een simultaan trainen van schouders, triceps, buik-, bil- en beenspieren. Slam balls kunnen ook goed gebruikt worden als extra gewicht bij squats, lifts, sit ups en lunges.

  Ook effectieve core en buikspiertraining kan super getraind worden met slamballs. Leef je uit en smijt deze bal hard tegen de muur of op de grond en in de rondte.

  Deze Fitness Slam balls kunnen met maximale inspanning worden gegooid, zonder schade aan ballen of vloeren te veroorzaken.

  Slamballs zijn verkrijgbaar in 6, 8, 10, 12 kilo 

 • Springtouw

  Fitness jump rope springtouw kopen? Fitgear verkoop springtouwen van Adidas en Reebok. U kunt een gewone fitness springtouw (skipping speed rope) kopen als u beginner bent of gewoon wilt touwtjespringen, maar we hebben ook verzwaarde springtouwen (weighted jump rope) voor een echte totale fitness workout. 

  Touwtjespringen biedt ontzettend veel mogelijkheden. Je kunt het uitstekend inzetten om je conditie te verbeteren en je spieren te verstevigen. Boksers en andere topatleten weten dit ook en gebruiken touwtje springen niet alleen om een laag vetpercentage te houden, maar ook als warming-up en om sterker en fitter te worden. 

  Touwtje springen afvallen? Touwtje springen is super leuk om te doen, maar met deze fitness oefening verbrand u snel en veel calorien. Ook verstevigd u alle spieren doordat u het hele lichaam in beweging brengt.

  Touwtje springen kost niet alleen minder tijd dan hardlopen, wandelen of zwemmen of dezelfde hoeveelheid calorieën te verbranden. Je hoeft er ook de deur niet voor uit. Dat scheelt weer de nodige voorbereidingen te doen, die je vaak wel hebt bij andere sporten.

 • Yoga & Pilatus

  Yoga & Pilatus 

  Yoga wordt een steeds populairdere sport in Nederland. Yoga verbeterd de conditie van het lichaam en zorgt voor een goede balans tussen lichaam en geest. Niet alleen matten, maar ook gymballen zijn bij ons te verkrijgen, om te gebruiken bij onder andere balansoefeningen en pilates.

Actieve filters