Acculader 3.6A boot accu's
search
  • Acculader 3.6A boot accu's

Acculader 3.6A boot accu's

€ 89,95
Inclusief belasting

Deze losse acculader is van uitstekende kwaliteit. Hiermee laadt u accu's met een elektrische lading tot 70 Ampere op. Deze handzame kwaliteit acculader is uitermate geschikt voor de 12 V accu van 38 Ampere uit ons assortiment.

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Acculader voor 22A en 50A accu

Productinformatie

De GYSFLASH 4.12 is speciaal ontworpen voor het opladen van 12V loodzuuraccu’s van 1.2 tot 70Ah. De lader kan aangesloten worden een 12 volt aansluiting (sigarettenaansteker). De acculader beschikt over een intelligente laadcurve van 7 stappen, dit garandeert een optimale laadprocedure en komt de levensduur en prestaties van de accu ten goede. Ook herstelt hij diep ontladen accu’s.

Deze acculader is zeer veilig in gebruik. Het systeem is beveiligd tegen kortsluiting, polariteitsomwisseling en overladen. Ook is de lader uitgerust met een anti-vonk systeem. De lader schakelt automatisch over naar de stand-by stand wanneer de accu losgekoppeld wordt, en de geïntegreerde temperatuur-sensor voorkomt oververhitting van het systeem. De acculader is eenvoudig te bedienen en heeft een compact en lichtgewicht design. Met de meegeleverde krokodillenklemmen kan de lader eenvoudig op de accu gemonteerd worden. De lader is volledig waterdicht en stofvrij (IP65) en heeft een snelle en waterdichte aansluiting.

Deze handzame kwaliteitsacculader is uitermate geschikt voor de 12 V accu van tot 70 Ah Ampere uit ons assortiment.

Specificaties acculader:

Specificaties

Meer informatie
SKUGYSFLASH-4.12
MerkLandport
ModelGYSFLASH 4.12
Afmetingen (LxBxH)17 x 9 x 5 cm
Gewicht0,69 kg
Verpakkingsmaat20 x 37 x 7 cm
Garantie1 jaar
2 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.