Handpads Stootkussen

Handpads Trapkussens kopen?

Handpads, trap- en stootkussens vind u bij Fitgear.nl

Om de schokken optimaal te absorberen heeft u natuurlijk een goede trapkussen nodig of een goed stootkussen. U gebruikt de trap- of stootkussen voor een goede training met partner.

Handpads en stootkussens zijn onmisbaar bij de training van elke vechtsporter. Deze spar accessoires zijn ware musthaves, alleen al omdat ze de ideale trainingsmaterialen vormen om uw niveau op een snelle, veilige manier op te krikken. Train samen met uw sparpartner en wissel regelmatig af om beide optimale resultaten te bereiken

De stoot en trapkussens en hand pads zijn gevuld met een op maat gesneden schuim. Deze 'foam' absorbeert de stoten en trappen en reduceert de impact tot een minimum. Alle naden worden meerdere malen gestikt om schuren te voorkomen. Wij hebben de juiste trap- en stootkussens voor uw training in diverse soorten kwaliteit bisonyl of leer.

De handpads trapkussens en stootkussens zijn ideaal voor hook- en jabtrainingen, welke te combineren zijn met counteren. Fitgear heeft de beste merken, Adidas Boxing, ScSport, JoySport,  Benlee enz. Deze boks merken brengen handpads en stootkussens uit van de beste kwaliteit. De prijsklassen lopen uiteen, waardoor er voor elk budget een goede set handpads of stootkussen te vinden is. Deze prijsverschillen zitten hem vooral in het verschil van materiaal. In ons ruime assortiment heeft u keuze uit kunstleer, leer, PU en duurzaam bisonyl.

Handpads Trapkussens, boksen, trainen, trainingsmateriaal, training

Actieve filters