Fitness bal

Fitness bal, gym bal kopen? Bij Fitgear hebben we verschillende fitnessballen voor pilates, yoga, balance en fitness oefeningen.

Een fitnessbal of gymbal lijkt op een skippybal, maar heeft geen handvat. De fitnessbal wordt gebruikt voor vele oefeningen die je houding, stabiliteit en spieren trainen. Sommige mensen gebruiken de bal zelfs als zit-bal ipv bureaustoel.

De fitnessbal maakt fitnessoefeningen leuker en gemakkelijker. Ontdek zelf hoe een fitnessbal op de sportschool óf thuis jouw figuur ten goede komt. 

Waar is de Gym bal goed voor? Tijdens de oefeningen op de instabiele bal moet je lichaam extra hard werken om de work-out goed uit te kunnen voeren en tegelijkertijd in balans te blijven. Door bijvoorbeeld je bicepsoefeningen zittend op de bal te doen, train je ook je buikspieren. Bovendien leer je beter met je evenwicht om te gaan. Dit verbetert je houding en beperkt het risico op blessures door vallen.

Er zijn verschillende soorten fitnessballen te koop, de kwaliteit kan erg verschillen. Hieronder een topselectie gym balen:

Fitness bal kopen? gym bal kopen? balance bal

Actieve filters