Detox Pleisters

Hoe werken de detox pleisters?

Na het aanbrengen van de detox pleisters onder de voetzolen treden de voetpleisters reeds na enkele minuten in werking door het contact met het lichaam. De detoxpleisters bevorderen de afgifte van gifstoffen in het lymphesysteem, heft de blokkades daardoor op en de gifstoffen verlaten het lymphesysteem. De ingrediënten in de pleisters produceren negatieve ionen en absorberen eveneens ongewenste gifstoffen.

Negatieve ionen worden geactiveerd in de Kinoki detox pleister, deze Negatieve ionen zijn goed voor u. De hoge niveaus van negatieve ionen bevinden zich in frisse lucht op bijvoorbeeld stranden, in de bergen en bossen.

De combinatie van ingrediënten in de voetpleisters produceert ver-infrarode-stralen. Deze stralen resoneren met de eigen energie van het lichaam om het lichaam op die manier te verwarmen. Dit bevordert een betere omloop en het openen van de poriën, om de aanwezige gifstoffen te elimineren. De absorptie en de insluiting van de verdreven gifstoffen wordt bereikt door een natuurlijk en krachtig absorberend citosan poeder gewonnen uit krab schild, dat zich in de voetpleisters bevindt.

Kijk voor al onze Kinoki Detox pleisters op www.detoxen.eu

Actieve filters