Home

Fitgear sport, fitness en gezondheid internet shop voor de gezonde en actieve mens. 

Subcategorieën

 • Boksen

  Fitgear bokssport en vechtsport producten voor thuis zijn van hoge kwaliteit en staan garant voor jaren lang boks plezier. U hoef niet meer naar de boksschool want u kunt nu dagelijks thuis boksen en trainen om zo uw techniek en conditie op peil houden. Boksen thuis is nu wel heel makkelijk, u kunt uw bokstrainingen nu echt lang vol te houden zonder er extra reistijd aan kwijt te zijn.

  Wij leveren deze professionele kwaliteit boks en vechtsport producten aan fitnesscentra, vechtsport, kickboks, thaiboks, freefight, krav maga, jijutsu, taekwondo, karate, Jiu Jitsu en boksscholen.

  Fitgear Sport levert bokszakken, boksballen, bokshandschoenen, sparrings handschoenen, bokszak ophanging, bokszak muurbeugels, boks sparring en kickboks sparring attributen.

  Bekijk hier onder alle bokssport producten

 • Buikspierapparaat

  Fitness buikspierapparaten kopen? Bij Fitgear.nl hebben wij voor ieder wat wils. Buikspieroefeningen en buikspieren trainen was nooit zo makkelijk met onze brede selectie buikspier trainers. 5 minuten per dag met een situp apparaat uw buikspieren trainen geeft u spoedig een platte maar vooral ook strakke buik en lende. U blijft met deze situp buikspiertraining ook soepel in de rug en heupen. Buikspieren trainen en buikspier oefeningen thuis gaat nu snel en gemakkelijk.

  Bekijk hier onder alle buikspierappraten en buikspiertrainers. 

 • Crosstrainer

  Fitness crosstrainer kopen voor thuis? Gemakkelijk cardio training thuis op uw eigen crosstrainer kan nu met onze betaalbare en semi-professionele corsstrainers van de beste merken. 

  Een crosstrainer is een cardio fitnessapparaat dat is bedoeld om aan de conditie te werken. Door de beweging met armen en benen tegelijk worden alle spieren van het lichaam gebruikt. De belasting is vooral het zwaarst voor de benen en de schouders, terwijl ook spieren van de romp (rug, zij, buik) actief zijn voor de stabiliteit tijdens de training.

  De beweging lijkt het meest op langlaufen (diagonale pas) en ontwikkelt vooral de conditie van hart en longen, doordat vele spieren tegelijkertijd actief zijn en van zuurstof moeten worden voorzien. Daarom wordt dit crosstraining apparaat veel gebruikt bij cardio fitness; bij een lagere intensiteit en langere trainingsduur wordt het apparaat ingezet voor vetverbranding. De crosstraining beweging geeft door zijn natuurlijke swing geen blessures.

  Bekijk hier onder alle verschillende type en merken crosstrainers 

 • Fitness & Gymnastiek

  Aerobic, gymnastiek en fitness spullen kopen? Fitgear heeft alles voor klein fitness, gymnastiek, aerobic en groep sport zoals body fit en bodypump.

  Fitgear levert zowel aan bedrijven als aan particulieren die gewoon lekker thuis willen sporten. 

 • Hometrainer

  Fitness hometrainer kopen voor thuis? Lekker cardio training, afvallen of revalideren thuis op uw eigen hometrainer kan nu met onze betaalbare en semiprofessionele hometrainers van de beste merken. 

  De hometrainer is natuurlijk een zeer bekend trainingstoestel, tevens is dit apparaat tot op heden nog steeds het meest populaire toestel. De hometrainer heeft zijn populariteit voornamelijk te danken aan het feit dat fietsen een zeer prettige en herkenbare bewegingvorm is. De hometrainer is bij uitstek een apparaat waarbij de trainingsintensiteit uitermate goed te doseren is. Hierdoor kunt u zeer gericht werken aan uw persoonlijke doelstelling; of dat nu vetverbranding, conditie training of revalidatie is. 

  Fitgear.nl levert fitness hometrainers om thuis of semi professioneel aan uw, beweging, lichaam, conditie of revalidatie te werken. Een hometrainer is uitermate geschikt ter ondersteuning voor het afvallen, revalidatie en voor sporters met gewrichtsklachten. Bovendien is het een uitstekende opstap voor beginnende sporters. De hometrainer is niet blessure gevoelig, dus ook voor ouderen is dit het beste sport en fitnessapparaat. 

 • Hartslagmeter

  Hartslagmeter van Polar passen op de meeste fitnessapparatuur, loopband, hometrainer, roeier en crosstrainer. Gemakkelijk uw hardslag in de gaten houden met de Polar hartslagband. U leest het af op uw fitnessapparaat zonder uw handen ergens op 1 plaats vast te houden.

  Hartslag meten is niet alleen goed voor ouderen, maar ook voor mensen die willen afvallen of conditie willen opbouwen. Deze groep sporters moet de hartslag goed in de gaten houden om maximaal rendement te halen. 

  Bij al onze Joysport producten en fitnessapparatuur, hoge kwaliteit Polar heart rate tech inside!

 • Krachttraining

  Krachttraining fitnessapparatuur voor thuis? Fitness apparaten, krachtsport fitnessapparatuur kopen?

  Fitgear heeft apparatuur voor uw krachttraining thuis, zodat u niet meer naar de sportschool hoeft en vaker kunt trainen.

  Krachttraining is ervoor om al je spieren te trainen en in conditie te komen en te blijven. Krachttraining wordt vaak afgewisseld met een goede fitness en cardio en is zelfs goed voor mensen die willen afvallen, want alleen cardio training is niet genoeg om tot een goed resultaat te komen. 

  Wij leveren verschillende fitnessapparatuur zoals halterbank, power tower, dip station, fitness station en fitness apparaten. 

  Al onze fitnessapparatuur en fitnessapparaten zijn veilig, van de hoogste kwaliteit en de beste merken.

 • Loopband

  Wilt u een goede loopband kopen voor thuis? Dan bent u bij Fitgear aan het juiste adres. 

  De loopband is na de hometrainer en crosstrainer de meest populaire cardio fitness toestel voor thuis fitness. Dit komt doordat wandelen tot hard lopen een natuurlijke vorm van training is en de gebruiker het inspanningsniveau zelf bepaalt. Een groot voordeel van de loopband ten opzichte van de andere fitnesstoestellen is het feit dat er met het lopen zeer gemakkelijk hoge trainingsintensiteiten te behalen zijn.

  De loopband is ideaal om uw conditie snel op een hoger niveau te brengen, en gemakkelijk vet te verbranden. Ook voor revalidatie en ouderen is de loopband een uitermate geschikte fitness apparaat.

  U traint met de loopband uw conditie, en verbrand gemakkelijk vet reserves.  

  U gebruikt op de loopband de bovenbeenspieren, kuiten, onderrug en buikspieren.

  Bekijk hier onder alle verschillende type en merken loopbanden 

 • Leg Magic

  Dankzij de Leg Magic en Leg Motion zullen uw benen, billen en dijen slanker en sterker worden, uw hele onderlichaam wordt getraind.
  Dit benen en billen wonder is heel eenvoudig in gebruik. Laat uw voeten zijdelings glijden en herhaal deze beweging zo lang en zo vaak u wilt. U zult heel snel uw spieren voelen werken.

  Uw dijen worden slanker, uw billen worden gespierd en uw buikspieren worden strakker.

  Leg Magic / Leg Motion, de ultieme workout voor dijen, buik, bovenbenen en billen.

  Voordelen Leg Magic en Leg Motion:

  - Train het hele onderlichaam
  - Inklapbaar en makkelijk op te bergen
  - Unieke zijwaartse spanningsbeweging
  - Niet belastend voor de gewrichten
  - Train kracht en stabiliteit
  - Verstevig billen, buik, dijen en bovenbenen                                                 

  De Leg Magic en Leg Motion zijn opvouwbaar en neemt weinig ruimte in beslag en is eenvoudig dagelijks te gebruiken.

 • Roeitrainer

  Roeitrainer kopen? Fitgear heeft voor elke wens en bestedingsbudget een passende roeier van de beste merken.

  Met een roeitrainer traint u het gehele lichaam. Een roeimachine is zeer geschikt om het boven en onderlichaam te versterken en goed te trainen. Roeitrainer bied een goede cardio, fitness en aerobic training.

  Roeien op fitness roeier is en blijft een van de meest populaire oefeningen. Dit heeft waarschijnlijk te maken met feit dat ook roeien een fijne bewegingsvorm is, en relatief goedkoop in de aanschaf zijn. Met het roeien op een roeitrainer gebruikt u het hele lichaam. Zowel de benen de rug als de armspieren worden op een juiste manier belast. Daarom is de roeier het meest geschikte toestel om tegelijkertijd af te vallen, vet te verbranden, cardio en de spierkracht te trainen.

  Spiergroepen die u gebruikt tijdens het roeien: Bovenbeenspieren, buikspieren, armen, onderrugspieren en bovenrug.

  De meeste roeiers zijn makkelijk te verplaatsen en in te klappen zodat het thuis ruimte bespaart als u even niet sport op uw roeiapparaat.

 • Rugtrainer

  Last van uw, rug, uw rug versterken of een mooie rug krijgen en houden? Bij Fitgear kunt u nu een stabiele fitness rugtrainer kopen.

  De rug en onderrug worden vaak vergeten tijdens de fitness training. En toch is de rug een van de belangrijkste elementen in het menselijk lichaam. Met een compacte rugtrainer traint u thuis eenvoudig en snel uw spieren in de rug en billen. Om de oefening te verzwaren en op te voeren, kunt u gebruik maken van extra gewichten tijdens het rug trainen.  

  De hoogte van de heupsteun is verstelbaar, waardoor vrijwel iedereen, met iedere lengte en gewicht een perfecte houding kan vinden tijdens het rug trainen. Zo kunt u op een verantwoordelijke en zeer effectieve manier uw rug verstevigen en sterk houden. De super stabiliteit van de rugtrainer maakt rug trainen en onderrug trainen een veilige en aangename ervaring. De rugtrainer is thuis snel en makkelijk in te klappen en op te bergen door een handig pinsysteem.

 • Schaatsplank Slide Board

  Schaatsplank Slide Board kopen? Fitgear heeft de meest betaalbare schaatsplank van een uitstekende kwaliteit.

  Eén van de manieren om het hele jaar de schaatsbeweging te trainen is gebruik te maken van de schaatsplank. 

  Met de Schaatsplank Slide Board ontwikkel je de laterale kracht, uithoudingsvermogen, verbeter evenwicht, wendbaarheid, snelheid en flexibiliteit. Slide Board is een must voor de schaats, ijshockey, skeeler, voetbal en hockey training. Deze schaatsplank kan tuis snel uitgerold waar u wilt, en u kunt snel uw balance workout en schaatstraining en doen wanneer het u uit komt. Schaatsen kan nu ook de hele zomer, schaatsers kunnen het hele jaar thuis de schaatsbeweging in de benen houden.

 • Stepper

  Stepper kopen voor thuis? Fitgear heeft een twist stepper die door de twister beweging nog meer resultaat geeft. 

  De stepper is altijd een populair fitness apparaat geweest. Met name gebruiken vrouwen deze step apparaten graag omdat steppen precies de belangrijk zones aanpakt zoals de bovenbenen, heupen en billen.

  In de eerste instantie is steppen een cardio training, wat wil zeggen dat deze het uithoudingsvermogen verbetert. Bij de stepper kunt u ook makkelijk koolhydraten- en vetverbranding realiseren.

  Wanneer u net begint met steps trainen kan steppen belastend zijn voor de knieën als u te hard van stapel loopt. Door het steppen rustig in tijd op te bouwen zullen de boven beenspieren zeer snel in kracht toenemen en het steppen u gemakkelijk af gaan.

  De stepper is makkelijk te verplaatsen en op te bergen na gebruik, u heeft met deze step machine geen groot lastig fitness in de weg staan.

 • Speedbike

  Fitness speedbikes kopen voor thuis? Een super cardio en conditie training thuis op uw eigen Speedbike kan nu met onze betaalbare en semiprofessionele Speedbikes van de beste merken. 

  De spinning sport is een populaire conditie training wat in vaak groepsverband wordt gedaan met een leraar en opzwepende muziek. Vele mensen willen liever zelf trainen of de conditie training thuis ook bijhouden, en daar zijn de deze semiprofessionele Speedbikes voor ontwikkeld.

  Spinning sport is goed voor het hele lichaam. Door wisselende belasting en verschillende zit- en stahoudingen worden hart, longen en beenspieren getraind. De weerstand die de machine geeft kan per individu verschillend ingesteld worden, men bepaalt zelf de zwaarte van de training en controleert zelf de inspanningen.

  Bekijk onze hier onder onze brede selectie speedbikes. 

 • Trilplaat

  Waarom duur een power trilplaat huren, als u nu een kwalitatieve hoge en betaalbare trilplaat kunt kopen. Fitgear is officiële dealer van de krachtige en betaalbare Christpopeit Vibro en professionele Viper 2 trilplaat. 

  De power trilplaat viber plate hebben krachtige motoren die los van elkaar opereren voor optimale trilplaat power. Dit is de enige manier om met een trilplaat tot gewenst resultaat en maximaal te komen. Trilplaten met een enkele motor geven niet voldoende power en rendement. 

  Power Vibratie training is eigenlijk niks meer of minder dan een mechanische prikkel die een automatische reflex oproept van de spieren, pezen, benen en de gewrichten. Deze manier van fitness is dus meer dan alleen spieren trainen. het is bewezen dat het goed is voor: Spierversteviging, betere doorbloeding, krachttoename, verhoogde mobiliteit en flexibiliteit van spieren en gewrichten. Ook verbetert het toename van botdichtheid collageenverbetering en gaat botontkalking (osteoporose) tegen. 

  Met een power trilplaat heeft u een fijne, makkelijke en hele gezonde manier van sporten in huis. 

  Van uithoudingsvermogen tot vetverbranding, ga fitnessen met de trilplaat.

  De toename in uithoudingsvermogen komt er dankzij de technologie van de trilplaten. De natuurlijke reacties van het lichaam worden namelijk gestimuleerd door de vibraties. Dit zorgt ervoor dat de spieren maar liefst 25 tot 50 keer per seconde worden samengetrokken. Dankzij deze technologie behaalt u op relatief korte termijn mooie resultaten waaronder vetverbranding, extra uithoudingsvermogen en een verhoogde algemene fitheid.
  Onderzoek heeft aangetoond dat wie traint met de trilplaat er ook werkelijk de vruchten van plukt. Hierboven hadden we het al over het uithoudingsvermogen van de spieren. Bij je normale krachttraining en de daarbij horende oefeningen, spreek je grotendeels slechts 40% van de spiervezels aan. Dankzij de vibratietraining loopt dat echter op tot 97%. Dit zorgt niet alleen voor meer uithoudingsvermogen maar ook voor meer reactieve en anaërobe kracht. Dat zorgt er op zijn beurt weer voor dat je nog meer herhalingen kan maken tijdens de gewone krachttraining om zo nog betere resultaten te behalen.

   

  Massage & streching met de Power Plate

  Naast krachtoefeningen kunt u ook massageoefeningen of stretchoefeningen doen op de trilplaat waarmee u ook mooie resultaten behaalt. De massageoefeningen zorgen namelijk voor een betere circulatie en doorbloeding op plaatsen waar de circulatie meestal (erg) slecht is. We denken hierbij aan de benen, billen en onderbuik. Dankzij de betere doorbloeding wordt de vetverbranding gestimuleerd op die plekken waardoor je in de meeste gevallen sneller resultaat kan boeken dan met cardiotraining. De betere doorbloeding zorgt er ook voor dat spierpijn (stijve spieren) sterk verminderd wordt.

  De trilplaat opnemen in je trainingsschema is dus zeker aan te raden. De voordelen spreken dan ook voor zich en bovendien zijn er honderden verschillende oefeningen die u kunt uitvoeren. De trilplaat workouts zullen dan ook nooit gaan vervelen en bovendien behaal je met slechts 15 minuten workout (2 à 3 maal per week) vrij snel mooie resultaten.

 • Sportvoeding

  Maximize Sports Nutrition is gestopt en is niet meer te bestellen.

  Spoedig zullen wij een nieuw top merk toevoegen op de site.

  sportvoeding, maximize sportvoeding, sport nutrition, nutrition, fitness voeding, voedingssupplementen, sportsupplementen, supplementen, voedingssupplementen fitness, maxim sportvoeding, fitness supplementen, bodybuilding voeding

 • Sport en Spel

  Voor buitensport, team sport, balsport en outdoor activiteiten kunt u ook terecht bij Fitgear. Wij leveren basketbal producten, voetbaldoelen, trampolines, tafeltennistafels en bolderkarren voor sporten en fun om het huis. Waarom uw kinderen binnen laten zitten als ze lekker buiten kunnen sporten en bewegen.  

  Voetbaldoel, trampoline, tafeltennistafel, bolderkar en basketbaltoren zijn van de hoogste kwaliteit en speciaal  gemaakt dat het in weer en wind buiten gebruikt kan worden. 

  Kijkt u hier onder naar alle sport, outdoor en fun producten. 

 • Survival Outdoor

  Fitgear Survival & Outdoor richt zich op alle soorten outdoor buitensporten en  activiteiten. 

  Bent u gewoonweg een buitenmens, wandelt u veel, een echte survival type, prepper of bent u gek op schietsport, bij onze rubriek Survival & Outdoor is voor ieder wat wils. Fitgear is met recht een echte outdoor survival shop.

  Webshop gespecialiseerd in de verkoop van security, survivaloutdoor, camping en schietsport.

  Fitgear heeft, bug out bags, blaaspijpen, bogen en kruisbogen voor de echte Adventure mensen.

 • Gezondheid

  Kijk voor al onze gezondheidsproducten voor een fit en vitaal leven op www.detoxen.eu

 • Zwembad

  Kijk voor al onze zwembanden en zwembad accessoires www.tuinzwembad.com

Actieve filters