Gewichtsvest

Gewichtsvesten kopen? Fitgear levert de beste merken gewichtsvesten tegen de scherpste prijzen.  

Gewichtsvesten: zelfde training, maar dan zwaarder.

Gewichtsvesten zijn eenvoudig te combineren met je huidige trainingen. U voert dezelfde fitness oefeningen uit, maar nu met extra gewicht. Hierdoor werkt het lichaam harder, waardoor spiermassa wordt opgebouwd terwijl u vet en calorieën verbrandt. De training wordt dus intensiever en zwaarder, zonder dat er meer herhalingen nodig zijn per fitness oefening. Het is een efficiënte manier om een extra dimensie toe te voegen aan de fitness workout. Draag bijvoorbeeld ook een vest tijdens push ups en pull ups en werk tegelijkertijd aan uw uithoudingsvermogen. 

Soorten en maten gewichtsvesten

Gewichtsvesten zijn er in allerlei soorten en maten. Fitgear levert vesten van tien of twintig kilo. Afhankelijk van jouw niveau adviseren we modellen met uitneembare kilo’s of juist met een vast gewicht. Zo traint u altijd verantwoord en blessure vrij. Hierdoor is het echt een must als uitbereiding van uw fitness workout. 

Het comfort van gewichtsvesten

Trainen met gewichtsvesten is natuurlijk zwaarder, daarom is het belangrijk dat het comfortabel zit. Voorkom daarom irritaties in nek en schouders en kies voor de hoogwaardige kwaliteit van onze gewichtsvesten. De gewichtsvesten zijn netjes afgewerkt en fijn in gebruik. Alleen zo blijft de fitness  training succesvol. 

 

Fitness gewichtsvest kopen, krachtsport gewichtsvesten

Actieve filters