Trilplaat

Waarom duur een power trilplaat huren, als u nu een kwalitatieve hoge en betaalbare trilplaat kunt kopen. Fitgear is officiële dealer van de krachtige en betaalbare Christpopeit Vibro en professionele Viper 2 trilplaat. 

De power trilplaat viber plate hebben krachtige motoren die los van elkaar opereren voor optimale trilplaat power. Dit is de enige manier om met een trilplaat tot gewenst resultaat en maximaal te komen. Trilplaten met een enkele motor geven niet voldoende power en rendement. 

Power Vibratie training is eigenlijk niks meer of minder dan een mechanische prikkel die een automatische reflex oproept van de spieren, pezen, benen en de gewrichten. Deze manier van fitness is dus meer dan alleen spieren trainen. het is bewezen dat het goed is voor: Spierversteviging, betere doorbloeding, krachttoename, verhoogde mobiliteit en flexibiliteit van spieren en gewrichten. Ook verbetert het toename van botdichtheid collageenverbetering en gaat botontkalking (osteoporose) tegen. 

Met een power trilplaat heeft u een fijne, makkelijke en hele gezonde manier van sporten in huis. 

Van uithoudingsvermogen tot vetverbranding, ga fitnessen met de trilplaat.

De toename in uithoudingsvermogen komt er dankzij de technologie van de trilplaten. De natuurlijke reacties van het lichaam worden namelijk gestimuleerd door de vibraties. Dit zorgt ervoor dat de spieren maar liefst 25 tot 50 keer per seconde worden samengetrokken. Dankzij deze technologie behaalt u op relatief korte termijn mooie resultaten waaronder vetverbranding, extra uithoudingsvermogen en een verhoogde algemene fitheid.
Onderzoek heeft aangetoond dat wie traint met de trilplaat er ook werkelijk de vruchten van plukt. Hierboven hadden we het al over het uithoudingsvermogen van de spieren. Bij je normale krachttraining en de daarbij horende oefeningen, spreek je grotendeels slechts 40% van de spiervezels aan. Dankzij de vibratietraining loopt dat echter op tot 97%. Dit zorgt niet alleen voor meer uithoudingsvermogen maar ook voor meer reactieve en anaërobe kracht. Dat zorgt er op zijn beurt weer voor dat je nog meer herhalingen kan maken tijdens de gewone krachttraining om zo nog betere resultaten te behalen.

 

Massage & streching met de Power Plate

Naast krachtoefeningen kunt u ook massageoefeningen of stretchoefeningen doen op de trilplaat waarmee u ook mooie resultaten behaalt. De massageoefeningen zorgen namelijk voor een betere circulatie en doorbloeding op plaatsen waar de circulatie meestal (erg) slecht is. We denken hierbij aan de benen, billen en onderbuik. Dankzij de betere doorbloeding wordt de vetverbranding gestimuleerd op die plekken waardoor je in de meeste gevallen sneller resultaat kan boeken dan met cardiotraining. De betere doorbloeding zorgt er ook voor dat spierpijn (stijve spieren) sterk verminderd wordt.

De trilplaat opnemen in je trainingsschema is dus zeker aan te raden. De voordelen spreken dan ook voor zich en bovendien zijn er honderden verschillende oefeningen die u kunt uitvoeren. De trilplaat workouts zullen dan ook nooit gaan vervelen en bovendien behaal je met slechts 15 minuten workout (2 à 3 maal per week) vrij snel mooie resultaten.

viper 2 plate trilplaat power maxx viber plate, trilplaten, vibers

Actieve filters