Intex Challenger 3 Rubberboot Set Volledige grootte weergeven

Intex Challenger 3 Rubberboot Set

Set Intex Challenger 3 Opblaasboot 

De Intex Challenger 3 set is een complete opblaasboot voor licht gebruik. De Challenger 3 opblaasboot Set wordt geleverd met een set degelijke aluminium roeispanen en een hoog-efficiente handpomp.

Meer details

119,50 €

Intex Challenger 3 Opblaasbare Boot Set

Met de Intex Challenger 3 set valt u zeker op wanneer u gaat varen. Deze drie persoons opblaasboot is geschikt om in zeer rustig water te peddelen. In een zwembad of meertje kan natuurlijk ook. De Challenger 3 opblaasboot Set wordt geleverd met een set degelijke aluminium roeispanen en een hoog-efficiente handpomp. Daarmee kan de boot eenvoudig en snel opgeblazen worden. Wanneer u liever niet peddelt is het mogelijk een elektromotor aan de boot te monteren.

De Intex Challenger 3 set heeft ruimte voor drie personen en kan tot 255 kg dragen. De boot is uitgevoerd met drie aparte luchtkamers waarvan één in de vloer en twee in de romp. Mocht één van de luchtkamers door pech lek raken, dan bereikt u toch veilig de kant.

Er is aan nog veel meer gedacht! De boot heeft allerlei handige hulpmiddelen die uw vaartochtjes nog comfortabeler maken. De Intex Challenger 3 set is voorzien van roeispaan houders, dollen, boston ventielen een handgreep op de boeg en een reparatie kit. Ook worden twee comfortabele zitkussens meegeleverd. Kortom: een zeer complete set voor licht gebruik.

Elektrisch varen
De Intex Challenger 3 set is uitermate geschikt om ook elektrisch mee te varen. Wij bieden een compleet vaarset aan geschikt voor de Intex Challenger 3 set. Let er wel op, dat u bij het monteren van een elektro- of benzinemotor voor dit type een motorsteun nodig heeft. U kunt de vaarset en motorsteun eenvoudig bij bestellen in onze shop.

voordelen van de Intex Challenger 3 set: 
- Inclusief peddels en handpomp 
- Drie aparte luchtkamers 
- Roeispaanhouders 
- Twee comfortabele zitkussens

De Intex Challenger 3 set is een opblaastboot voor licht gebruik.

Specificaties van dit model:

MerkIntex
ModelChallenger 3 Set
Afmetingen (LxBxH)295 x 137 x 43
Capaciteit (personen)3 Personen
Gewicht12,9 kilogram
Maximale belasting255 kilogram
Verpakkingsmaat64 x 46 x 25 Centimeter
Garantie1 jaar