Acculader 7.0A boot accu's
search
  • Acculader 7.0A boot accu's

Acculader 7.0A boot accu's

€ 139,95
Inclusief belasting

3Deze acculader 7.0A is van super kwaliteit. De acculader heeft een sterkte van 7.0 Ampere. Daarmee laadt u accu's met een elektrische lading tot circa 120 Ampère op (AGM accu's). Deze kwaliteitsacculader is uitermategeschikt voor de 12 V Accu 75 A uit ons assortiment.

Aantal

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

De GYSFLASH 8.12 is speciaal ontworpen voor het opladen van 12V loodzuuraccu’s van 15 tot 160Ah. De lader kan aangesloten worden een 12 volt aansluiting (sigarettenaansteker). De acculader beschikt over een intelligente laadcurve van 8 stappen, dit garandeert een optimale laadprocedure en komt de levensduur en prestaties van de accu ten goede. Ook herstelt hij diep ontladen accu’s.

Deze acculader is zeer veilig in gebruik. Het systeem is beveiligd tegen kortsluiting, polariteitsomwisseling en overladen. Ook is de lader uitgerust met een anti-vonk systeem. De lader schakelt automatisch over naar de stand-by stand wanneer de accu losgekoppeld wordt, en de geïntegreerde temperatuur-sensor voorkomt oververhitting van het systeem. De acculader is eenvoudig te bedienen en heeft een compact en lichtgewicht design. Met de meegeleverde krokodillenklemmen kan de lader eenvoudig op de accu gemonteerd worden. De lader is volledig waterdicht en stofvrij (IP65) en heeft een snelle en waterdichte aansluiting.

Specificaties
Meer informatie
SKU GYSFLASH-8.12
Merk Landport
Model GYSFLASH 8.12
Afmetingen (LxBxH) 19 x 10 x 5 cm
Gewicht 0,85 kg
Verpakkingsmaat 20 x 37 x 7 cm
Garantie
4 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.