Intex Mariner 3 rubberboot
search
  • Intex Mariner 3 rubberboot
  • Intex Mariner 3 rubberboot

Intex Mariner 3 rubberboot

€ 239,00
Inclusief belasting

Intex Mariner 3 opblaasbare boot

De intex Mariner 3 behoort tot het top segment van de Intex opblaase boten. Deze rubberboot heeft nu een harde plastic vloer. Super om te vissen of om gewoon rond te varen. Dit is de professionele 3 pers opblaasboot 

Aantal

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

De Intex Mariner 3 is een compacte en comfortabele opblaasboot. In te pakken tot een handzaam formaat. De Intex Mariner 3 is daardoor bijzonder geschikt voor vervoer in de auto. Waar u ook naartoe gaat, de Mariner 3 kan met u mee.

Deze opblaasboot kan wel tegen een stootje. De Mariner 3 is vervaardigd uit Super-Tough materiaal. Dit bestaat uit twee afzonderlijke buitenlagen van dik PVC. Daartussen bevindt zich een laag van dun polyester wat zorgt voor extra stevigheid. Geheel rondom is de boot voorzien van een bescherming strip. Op de boot zijn twee hengelsteunen gemonteerd. De Mariner 3 heeft 3 afzonderlijke luchtkamers. Mocht u bij pech een lek in één van de luchtkamers krijgen, dan blijven de andere luchtkamers intact en kunt veilig aan wal komen.

Met de Mariner 3 bent u klaar om het water op te gaan. De boot wordt geleverd met twee aluminium roeispanen, roeispaan sloten, een hoog-efficiente handpomp, twee opblaasbare zitkussens en een reparatie-kit.

Elektrisch varen
De Intex Mariner 3 is uitermate geschikt om ook elektrisch mee te varen. Wij bieden een compleet vaarset aan geschikt voor de Intex Mariner 3. Let er wel op, dat u bij het monteren van een elektro- of benzinemotor voor dit type een motorsteun nodig heeft. U kunt de vaarset en motorsteun eenvoudig bij bestellen door deze aan te vinken rechts in uw scherm.

Voordelen van de mariner 3: 
- Gemaakt van stevig Super-Tough materiaal 
- Zeer eenvoudig te vervoeren 
- Met harde bodem 
- Compleet met twee aluminium roeispanen, handpomp, twee opblaasbare kussens en een reparatie kit 
- Afzonderlijke luchtkamers

De Intex Mariner 3 is een compacte opblaasboot. Mogelijkheid voor benzine en electro motor. Kijk naar de mogelijkheden in onze shop.

Specificaties van dit model zijn:

Merk Intex
Model Mariner 3 Set
Afmetingen (LxBxH) 297 x 127 x 46 centimeter
Capaciteit (personen) 3 Personen
Gewicht 29,2 kilogram
Maximale belasting 300 kilogram
Verpakkingsmaat 45 x 65 x 30 centimeter
Garantie 1 jaar

6P Free PVC
Alle Intex boten zijn gemaakt van 6P Free PVC. 6P refereert aan een groep van 6 ftalaten, stoffen die PVC en plastic flexibel maken. 6P Free PVC bevat slechts 0,1% of nog minder van deze weekmakers. Beter voor jou, beter voor het milieu.

7 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.