Medicijnbal

Medicijnbal kopen? Fitgear levert gym mediccijnballen van professionel kwaliteit voor amateur prijzen.

Wat zijn medicijn ballen?

Een medicijnbal, vaak aangeduid met het Duitse medizinball, is een zware bal die gebruikt wordt voor gymnastische oefeningen. De medicijnbal heeft meestal een diameter van 30 tot 35 centimeter en weegt veelal tussen 1 en 6 kilogram.

Medicijnballen worden veelal gebruikt om met oefeningen bepaalde spiergroepen te versterken. Ze worden op allerlei manieren overgegooid of meegedragen met beheerste bewegingen. Medicijnballen worden toegepast in lessen lichamelijke oefening, trainingen bij allerlei sporten en in de sportscholen en bij fysiotherapie als revalidatie oefeningen.

De Fitgear selectie medicijnballen zijn ideaal geschikt voor fitness, fysiotherape en revalidatie. Medicijnballen zijn een uitstekend hulpmiddel voor een veelzijdige kracht en fitness training. Werk aan je benen, armen, rug, buik en billen met deze stijlvolle medicijnbal. Naast kracht en conditie kunt u de medicijnbal ook de coördinatie effectief trainen. De oppervlaktestructuur van de medicijnballen zorgen voor een goede grip en de medicijnbal is daardoor makkelijk in het gebruik zonder sport en fitness handschoenen. Elk gewicht medicijnbal heeft zijn eigen kleur. Deze medicijnballen hebben een mooie uitstraling en kunnen uitstekend gebruikt worden bij een Bootcamp of een Crossfit training. De medicijnballen van zijn van hoge kwaliteit en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Op Youtube vind u vele personal trainers die precies laten zien welke vele medicine bal oefeningen kunt doen.

 

Fitness medicijnbal, fysiotherapie,medicine ball,swiss ball

Actieve filters