Dumbells

Halters en dumbells kopen? Fitgear levert mooie afgewerkte dulbells en halters met comfortabele grip. Zeer mooi afgewerkt in superstrak vinyl, zwart hard plastic, staal of hamerslag. Zeer goede sportschoolkwaliteit en door gunstige prijsstelling ook geschikt voor thuisFitness dumbells en gewichten zijn er al van 0,5 kg tot wel 30 kg zware dumbell halters met halterschijven.

Fitness dumbells kopen doet u dus bij Fitgear, voor uw bodybuilding, halterbank en fitness oefeningen.

.

dumbell sets, gewichten, dumbells, dumbels, dumbbells, dumbell

Subcategorieën

 • Vinyl Dumbbells

  Fitgear Fitness Vinyl Dumbbells Kopen? 

  De Vinyl Dumbbells van Fitgear Fitness liggen uitstekend in de hand door de anatomische vorm en het stroeve vinyl. De dumbbells zijn in verschillende gewichten verkrijgbaar van 0,5 kg tm 3 kg en worden per set geleverd.

  Verkrijgbaar in de volgende gewichten:

  0.5 kg Roze
  1.0 kg Geel
  1,5 kg Oranje
  2.0 kg Blauw
  3.0 kg Rood

  Een goede workout met dumbbells is uitermate effectief. Vinyl dumbbells zijn klein, en nemen weinig ruimte in beslag, zijn makkelijk op te slaan en te vervoeren van de ene ruimte naar de ander. U kunt met een dumbell dus een perfecte workout vanuit huis uitvoeren. Met dumbells is vrijwel iedere spier perfect te trainen. Door met dumbells te trainen wordt elke spier apart aangepakt. Dit betekend dus ook dat de sterkere spieren de zwakkere spieren niet kunnen compenseren, en dus wel moeten werken om bij te blijven. 

 • Verstelbare Dumbbells

  Verstelbare dumbbells kopen? Zelf het gewicht bepalen en uitbereiden op 35 cm dumbbell stangen kan heel makkelijk, en is ruimtebesparend. 

  Deze gewichten kunnen ook gebruikt worden voor alle ander lange en curl stangen met 30 mm steekmaat. Dus multi inzetbaar, te gebruiken bij uw halterbank en met minimaal gebruik van uw ruimte. 

 • Hex Dumbbells

  Professionele Hexagon Dumbbells kopen? Dit  kan zeker ook bij Fitgear, van 1 kg tot zelfs 50 kg.

  De originele hexagonale dumbbell. Mooi afgewerkt met rubber overtrokken dumbbell met een comfortabele greep. Deze dumbbells zijn zeshoekig, waardoor ze netjes blijven liggen en niet wegrollen. Door de rubberen afwerking zijn de hex dumbbells geluiddempend en beschadigen ze de vloer niet. De hex dumbbells zijn verkrijgbaar in van 1 kg t/m 50 kg. 

  Hexagon Dumbells voordelen:

  Door de rubberen zeskantige koppen kunnen de halters niet wegrollen of vloer beschadigen.
  Deze halters voldoen aan de hoogste professionele standaarden.
  Deze Dumbbells zijn geschikt voor zowel thuis- als professioneel gebruik.
  Met ergonomisch gevormde en antie roest verchroomde grepen.

Actieve filters