Springtouw

Fitness jump rope springtouw kopen? Fitgear verkoop springtouwen van Adidas en Reebok. U kunt een gewone fitness springtouw (skipping speed rope) kopen als u beginner bent of gewoon wilt touwtjespringen, maar we hebben ook verzwaarde springtouwen (weighted jump rope) voor een echte totale fitness workout. 

Touwtjespringen biedt ontzettend veel mogelijkheden. Je kunt het uitstekend inzetten om je conditie te verbeteren en je spieren te verstevigen. Boksers en andere topatleten weten dit ook en gebruiken touwtje springen niet alleen om een laag vetpercentage te houden, maar ook als warming-up en om sterker en fitter te worden. 

Touwtje springen afvallen? Touwtje springen is super leuk om te doen, maar met deze fitness oefening verbrand u snel en veel calorien. Ook verstevigd u alle spieren doordat u het hele lichaam in beweging brengt.

Touwtje springen kost niet alleen minder tijd dan hardlopen, wandelen of zwemmen of dezelfde hoeveelheid calorieën te verbranden. Je hoeft er ook de deur niet voor uit. Dat scheelt weer de nodige voorbereidingen te doen, die je vaak wel hebt bij andere sporten.

Fitness jump rope springtouw kopen? touwtje springen, springtouw

Actieve filters