Massage

Wat doet de machine ?

Hij brengt via de enkels de hele ruggengraat in een golfbeweging. Wanneer men helemaal ontspannen is, gaat de beweging door tot en met het hoofd.

Rugklachten, slechte doorbloeding, dikke vochtbenen, slecht slapen, of bv last van een burn-out!? Ga dagelijks ontspannen en doorbloeden op de chi machine.


Waarom juist die beweging ?


Omdat gebleken is dat dit de beweging is die de wervelkolom (en de rest van het lichaam ook) de gewenste optimale conditie geeft.
Daarbij gaat het niet alleen om soepelheid, om wervels die op hun juiste plaats komen, om doorbloeding, om ontspanning van rugspieren, enzovoort. Dat op zichzelf zou al reden genoeg zijn om iedereen aan te raden dit apparaat te gaan gebruiken. Maar de sterke heilzame werking van de ChiMachine zit hem ook in het gegeven dat precies deze, nauwkeurig bepaalde beweging, het zuurstofgehalte van het bloed verhoogt.
Uit de yoga is bekend dat het, los van de adem, mogelijk is om dit te bewerkstelligen d.m.v. oefeningen. Bij de ChiMachine komt er geen oefening aan te pas; de organische beweging doet het voor ons.
Dit alles betekent dat gebruik van de machine het lichaam enorm stimuleert en ondersteunt bij het proces van ontgiften / het versterken van het immuunsysteem. En daarmee werken we, preventief of genezend, aan de hoofdoorzaak van onze klachten.
Wat zijn de effecten van gebruik van de ChiMachine ?


Het heeft zeer vele effecten, op verschillende niveaus:
- spieren
- skelet
- adem
- lymfesysteem
- bloeddruk
- hersenen
- organen
- spijsvertering
- gemoed
- gewicht


Kijk voor al onze gezondheid en massage producten ook www.detoxen.eu

gezondheid en massage producten

Subcategorieën

 • Chi Machine

  Vele mensen gingen u voor met rugklachten, slaapproblemen, spierpijn klachten, en westerse stress. Deze mensen beleven een sensatie bij het gebruik van dit massageapparaat. Gewoon uw hielen op de enkeldragers leggen en het chi apparaat doet de rest. Een gezonde chi massage op elk moment van de dag wanneer het u uit komt. 

  De chi-machine doet 3 dingen in 15 minuten het verhoogt de zuurstof-, energie- en bloedcirculatie. 

  omdat u 15 minuten lang zachtjes heen en weer wordt gewiegd, zorgt deze massage voor beweging van je hele lichaam. We noemen dit een aerobe swing training. 

  Het woord aerobe betekent "met zuurstof". Aerobe training houdt in dat er gedurende langere tijd zuurstof aan de spieren geleverd wordt door de longen en bloedsomloop. Je vindt op aerobe training meer informatie hierover. 

  We weten dat gebrek aan lichaamsbeweging en slechte bloedsomloop volgende zaken veroorzaakt: 

  - vermoeiende en pijnlijke spieren
  - slechte spijsvertering, verstopping
  - artritis, (lage) rugpijn, rugklachten
  - nervositeit, stress
  - algemene pijn en slapeloosheid
  - slechte werking van de interne organen
  - astma
  - periodieke pijnen
  - cholesterol, te hoge of te lage bloeddruk, bloedarmoede
  - chronische ziekten
  - overgewicht

  Wat ervaar je met de chi-machine ? 

  Het gevoel, beschreven als een "sterke tinteling, stromend door het hele lichaam" is heel aangenaam en duurt enkele minuten. Daarom wordt ook aangeraden de eerste 2 minuten na het stoppen van de beweging van de chi-machine de ogen gesloten te houden en de energie te laten stromen. 

  Lees meer op www.chivitalizer.nl

 • Homedics Massage

  Kijk voor al onze Homedics massage en gezondheidsproducten op www.detoxen.eu

Actieve filters