Intex Ultra Plush tweepersoons luchtbed Volledige grootte weergeven

Intex Ultra Plush tweepersoons luchtbed

Het Ultra Plush Queen luchtbed is vernieuwd. Dit tweepersoons luchtbed maakt deel uit van de Dura Beam serie en is nu voorzien van de nieuwste Fiber Tech constructie. Duizenden fiberdraadjes zorgen voor een stevige binnenstructuur en optimale verdeling van de luchtstromen. Dit maakt het tot een zeer stabiel en comfortabel luchtbed.

Meer details

74,50 €

Het Ultra Plush Queen luchtbed is vernieuwd! Dit tweepersoons luchtbed maakt deel uit van de Dura Beam serie en is nu voorzien van de nieuwste Fiber Tech constructie. Duizenden fiberdraadjes zorgen voor een stevige binnenstructuur en optimale verdeling van de luchtstromen. Dit maakt het tot een zeer stabiel en comfortabel luchtbed.

Dit beige Intex Ultra Plush luchtbed is voorzien van een elektrische pomp waarmee u het bed in 3.5 minuten opblaast. Wanneer u geen gebruik meer maakt van het luchtbed kunt u het met de pomp snel laten leeglopen en opbergen in de meegeleverde draagtas.

Dit bed is ideaal voor gasten, of als u zelf gaat logeren. Het beige luchtbed is voorzien van de Dura Beam Fiber Tech technologie: aan de binnenzijde zitten duizenden fiberdraadjes waardoor de luchtstroom gelijkmatiger wordt verdeeld en de luchtkamers met elkaar verbonden zijn. Bovendien heeft het luchtbed een zacht geflockt slaapoppervlak waardoor het zorgt voor een comfortabele nachtrust.

Door middel van de ingebouwde elektrische pomp blaast u het Ultra Plush Queen bed in 3.5 minuten op. Wanneer u het luchtbed niet meer nodig heeft, kunt u het met de elektrische pomp weer leeg laten lopen en opbergen in de meegeleverde draagtas.

MerkIntex
ModelUltra Plush
KleurBeige
Gewicht9.15 kilo
Afmetingen (LxBxH)203 x 152 x 46 centimeter
Maximale belasting270 kilo
Afmeting verpakking37 x 45 x 20 centimeter
Garantie1 jaar