Intex Comfort Plush twijfelaar luchtbed Volledige grootte weergeven

Intex Comfort Plush twijfelaar luchtbed

Het Intex Comfort Plush twijfelaar luchtbed is voorzien van de nieuwste Dura Beam technologie. Daarmee is het luchtbed één van de meest stabiele bedden in het assortiment. Het bed heeft een ingebouwde motorpomp en wordt geleverd in handige draagtas.

Meer details

62,50 €

Het Intex Comfort Plush twijfelaar luchtbed is voorzien van de nieuwste Dura Beam technologie. Daarmee is het luchtbed één van de meest stabiele bedden in het assortiment. Daarnaast is dit bed van alle gemakken voorzien. Het bed heeft een ingebouwde motorpomp en wordt geleverd in handige draagtas.

Met de Comfort Plush luchtbedden introduceert Intex de nieuwste technologie op luchtbed gebied: Dura Beam. De binnenstructuur van deze luchtbedden is versterkt met polyester vezels. Dat heeft een aantal voordelen boven het gangbare PVC materiaal. De polyester vezels zjin sterker, wegen minder en het slaapt comfortabeler.

Daarnaast is dit luchtbed van alle gemakken voorzien. Het luchtbed heeft een ingebouwde motorpomp, is gefabriceerd van dik materiaal en wordt geleverd in een handige draagtas.

Met een breedte van 137 centimeter is dit luchtbed model een twijfelaar. Het luchtbed kan in gezet worden als ruim éénpersoons luchtbed. Als er weinig ruimte voorhanden is, kan het luchtbed echter ook gebruikt worden als klein tweepersoons model.

Met een hoogte van 33 centimeter is dit luchtbed ook zeer geschikt voor gebruik op de camping. Als er geen stroom voorhanden is, kan dit luchtbed ook met een handpomp opgepompt worden.

MerkIntex
ModelComfort-Plush 'Full'
KleurGrijs
Gewicht7,2 kilogram
Afmetingen (LxBxH)191 x 137 x 33 centimeter
Maximale belasting270 kilogram
Afmeting verpakking39 x 40 x 37 centimeter
Garantie1 jaar