Intex Comfort Plush tweepersoons luchtbed Volledige grootte weergeven

Intex Comfort Plush tweepersoons luchtbed

Het Intex Comfort Plush tweepersoons luchtbed is voorzien van de nieuwste Dura Beam technologie. Daarmee is het luchtbed één van de meest stabiele bedden in het assortiment. Het bed heeft een ingebouwde motorpomp en wordt geleverd in handige draagtas.

Meer details

67,50 €

Met de Comfort Plush luchtbedden introduceert Intex de nieuwste technologie op luchtbed gebied: Dura Beam. De binnenstructuur van deze luchtbedden is versterkt met glasvezels. Dat heeft een aantal voordelen boven het gangbare PVC materiaal. De glasvezels zjin sterker, wegen minder en het slaapt comfortabeler.

Daarnaast is dit luchtbed van alle gemakken voorzien. Het luchtbed heeft een ingebouwde motorpomp, is gefabriceerd van dik materiaal en wordt geleverd in een handige draagtas.

Met een breedte van 152 centimeter is dit luchtbed model geschikt en ruim voor twee personen. Ook langere mensen kunnen prima op dit luchtbed liggen. De lengte is 203 centimeter.

Met een hoogte van 33 centimeter is dit luchtbed ook zeer geschikt voor gebruik op de camping. Als er geen stroom voorhanden is, kan dit luchtbed ook met een handpomp opgepompt worden.

MerkIntex
ModelComfort-Plush 'Queen'
KleurGrijs
Gewicht8,2 kilogram
Afmetingen (LxBxH)203 x 152 x 33 centimeter
Maximale belasting270 kilogram
Afmeting verpakking40 x 37 x 19 centimeter
Garantie1 jaar