Intex Comfort Plush High Rise tweepersoons luchtbed Volledige grootte weergeven

Intex Comfort Plush High Rise tweepersoons luchtbed

De Comfort Plush High Rise is een extra hoog en comfortabel luchtbed. Met 56 centimeter is dit één van de hoogste luchtbedden. Het luchtbed wordt geleverd met ingebouwde motorpomp en handige draagtas.

Meer details

69,50 €

De Comfort Plush High Rise is een extra hoog en comfortabel luchtbed. Het model maakt sinds 2014 onderdeel uit van de collectie en is voorzien van de Dura Beam techniek. Deze techniek geeft het luchtbed extra stabiliteit.

Met 56 centimeter is dit één van de hoogste luchtbedden. Het luchtbed wordt geleverd met ingebouwde motorpomp en handige draagtas.

Met de Comfort Plush Elevated luchtbedden introduceert Intex de nieuwste technologie op luchtbed gebied: Dura Beam. De binnenstructuur van deze luchtbedden is versterkt met polyester vezels. Dat heeft een aantal voordelen boven het gangbare PVC materiaal. De polyester vezels zijn sterker, wegen minder en het slaapt comfortabeler.

Daarnaast is dit luchtbed van alle gemakken voorzien. Het luchtbed heeft een ingebouwde motorpomp, is gefabriceerd van dik materiaal en wordt geleverd in een handige draagtas. De toplaag van het luchtbed is van zacht materiaal. De horizontale luchtkamers in het luchtbedden zorgen voor een goede stabiliteit over het hele bed. Met een hoogte van 56 centimeter is het één van de hoogste luchtbedden in ons assortiment. De hoogte is comfortabel om in en uit bed te stappen en geeft u het gevoel van een normaal matras.

MerkIntex
ModelComfort-Plush High Rise 'Queen'
KleurGrijs
Gewicht9,90 kilogram
Afmetingen (LxBxH)203 x 152 x 56 centimeter
Maximale belasting270 kilogram
Garantie1 jaar