Intex PremAire Elevated Queen tweepersoons luchtbed Volledige grootte weergeven

Intex PremAire Elevated Queen tweepersoons luchtbed

Als u het nieuwste van het nieuwste wilt, is dit PremAire Elevated Queen luchtbed echt iets voor u. Het is de nieuwste serie luchtbedden van Intex en voorzien van de revolutionaire Dura-Beam Fiber-Tech technologie. 

Meer details

119,50 €

Als u het nieuwste van het nieuwste wilt, is dit Intex PremAire luchtbed echt iets voor u. Het is de nieuwste serie luchtbedden van Intex en voorzien van de revolutionaire Dura-Beam Fiber-Tech technologie. Duizenden fiberdraadjes zorgen voor een stevige binnenstructuur en optimale verdeling van de luchtstromen. De bovenzijde van het luchtbed is verfijnd en vormt zich naar het lichaam. Dit maakt het tot een zeer stabiel en comfortabel luchtbed. Inclusief ingebouwde motorpomp en handige draagtas.

Belangrijkste kenmerken van het Intex PremAir luchtbed 


Nieuwste Fiber-Tech technologie

De Intex PremAire luchtbedden zijn uitgerust met de nieuwste Fiber-tech techniek. Duizenden vezeldraden verbinden de boven- en onderzijde van het luchtbed met elkaar. Het springen van naden is hiermee definitief verleden tijd. De Fiber-Tech zorgt daarnaast ook voor extra stabiliteit. De binnenstructuur is stugger waardoor het luchtbed stabieler staat en zich geheel vormt naar het lichaam.


Luxe topstructuur

Het PremAir luchtbed heeft een geavanceerde bovenzijde (zie afbeelding links). Het grote voordeel hiervan is dat de bovenzijde dik aanvoelt en - door de luchtbubbels - zich vormt naar het menselijk lichaam. De PremAir luchtbedden liggen daardoor heerlijk zacht en comfortabel.


Krachtige ingebouwde motorpomp

De Intex PremAir zijn voorzien van een krachtige ingebouwde motorpomp. Daarmee kan het luchtbed zowel volgeblazen als leeggezogen worden. De motorpomp doet over het opblazen van dit tweepersoons model circa 4 minuten. 


100% getest

Elk luchtbed wordt - voor deze de fabriek verlaat - getest op lekkage. De kans dat u een luchtbed koopt die vanaf het begin leegloopt is dus zeer klein. Het is echter nooit 100% uit te sluiten. Neem in dat geval contact op met onzeklantenservice.


1 jaar garantie

Alle Intex luchtbedden - dus ook het Intex PremAir luchtbed - wordt geleverd met één jaar fabrieksgarantie. Als uw luchtbed binnen een jaar kapot gaat door een constructiefout, kunt u contact opnemen met de serviceafdeling. Lees meer op onze garantiepagina.


In handige draagtas

Dit PremAire luchtbed wordt geleverd met een handige bijpassende draagtas. Het luchtbed kan zo handig meegenomen worden voor logeerpartijen of een luxe vakantie.


 

Overige specificaties:

MerkIntex
ModelPremAire Elevated Queen
KleurGrijs met een witte toplaag
Gewicht10,7 kilo
Afmetingen (LxBxH)203 x 152 x 46 centimeter
Maximale belasting270 kilo
Afmeting verpakking47 x 24 x 39 centimeter
Garantie1 jaar