Intex Raised Downy Queen tweepersoons luchtbed Volledige grootte weergeven

Intex Raised Downy Queen tweepersoons luchtbed

Het Intex Raised Downy luchtbed valt meteen op door zijn comfortabele hoogte. Met een hoogtemaat van 56 centimeter is dit het hoogste luchtbed in ons assortiment.

Meer details

69,50 €

Het Intex Raised Downy luchtbed valt meteen op door zijn comfortabele hoogte. Met een hoogtemaat van 56 centimeter is dit het hoogste luchtbed in ons assortiment. Voor die afmeting is het luchtbed bovendien scherp geprijsd. Dit luchtbed is in 2016 volledig vernieuwd en voorzien van de nieuwste Fiber-tech technieken. Dit zorgt voor nog meer slaapcomfort.

Dit luchtbed met ingebouwde pomp is ideaal voor mensen die graag wat hoger en comfortabeler slapen. Het luchtbed is opgebouwd uit twee lagen. Deze lagen zorgen voor een goede stabiliteit en verdelen uw gewicht gelijkmatig over het gehele bed. De ingebouwde elektrische pomp blaast het luchtbed binnen vijf minuten volledig op en geeft u de mogelijkheid om de hardheid van het bed zelf aan te passen. De bovenzijde van het luchtbed is bekleed met zacht pluche en is voorzien van een uitstekende rand zodat uw hoeslaken goed op zijn plaats blijft zitten. Het luchtbed wordt geleverd inclusief een handige draagtas.

Het Intex Raised Downy luchtbed is uitgerust met de nieuwste Fiber-tech techniek. Duizenden vezeldraden verbinden de boven- en onderzijde van het luchtbed met elkaar. Het springen van naden is hiermee definitief verleden tijd. De Fiber-Tech zorgt daarnaast ook voor extra stabiliteit. De binnenstructuur is stugger waardoor het luchtbed stabieler staat en zich geheel vormt naar het lichaam.

MerkIntex
ModelRaised Downy Queen
KleurBlauw
Gewicht8,5 kilogram
Afmetingen (LxBxH)203 x 152 x 56 centimeter
Maximale belasting270 kilogram
Afmeting verpakking37 x 45 x 18 centimeter
Garantie1 jaar