Intex Foam Top tweepersoons luchtbed Volledige grootte weergeven

Intex Foam Top tweepersoons luchtbed

De Intex Foam Top is een zeer luxe luchtbed. Dit luchtbed is voorzien van een foam toplaag. Deze extra dikke bovenlaag zorgt ervoor dat u of uw gasten zeer comfortabel en zacht liggen. 

Meer details

99,50 €

De Intex Foam Top is een zeer luxe luchtbed. Dit luchtbed is voorzien van een foam toplaag. Deze extra dikke bovenlaag zorgt ervoor dat u of uw gasten zeer comfortabel en zacht liggen. Met een hoogte van 51 centimeter is dit één van de hoogste luchtbedden in ons assortiment. De 2016 productie van dit luchtbed is vernieuwd en voorzien van Fiber Tech. Dat is een geavanceerdere binnenstructuur waardoor het luchtbed stabieler ligt.

De nieuwe Intex Foam Top luchtbed biedt hetzelfde comfort als vorige luchtbedden uit de Foam Top serie. Dit topluchtbed uit assortiment heeft alle nieuwste ontwikkelingen op het gebied van slaapcomfort in zicht. De high-tech materialen vormen zich naar de contouren van uw lichaam wat het slaapcomfort sterk verbetert. Het Velvetaire TM bovenoppervlak geeft een ongekende comfort beleving. Het luchtbed wordt uiteraard geleverd inclusief elektrische pomp en draagtas. Met dit comfort zullen uw logees niet graag van u vertrekken.

 

MerkIntex
ModelQueen Foam Top Airbed
KleurGrijstint
Gewicht11,3 kilogram
Afmetingen (LxBxH)203 x 152 x 51 centimeter
Maximale belasting270 kilogram
Afmeting verpakking53 x 59 x 30 centimeter
Garantie1 jaar