Waterfilter Aqualine 12 liter - glas
search
  • Waterfilter Aqualine 12 liter - glas
  • Waterfilter Aqualine 12 liter - glas
  • Waterfilter Aqualine 12 liter - glas
  • Waterfilter Aqualine 12 liter - glas
  • Waterfilter Aqualine 12 liter - glas

Filter set Aqualine 12 liter

€ 79,95
Inclusief belasting

Vervanging filter jaar set Aqualine 12 liter

Vervang 1 keer per jaar uw filterset van uw QV Aqualine 12 L en voor AQV waterkoeler waterfilter. Met deze complete vervangingsset kunt u weer een jaar gezond water filteren. 

Aantal

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Aqualine 12 liter waterfilter set

MEERSTAPPENFILTER AQUALINE 12 KERAMISCHE FILTER MET pH-RING

Dit is een filter uit de nieuwste generatie filters die er op dit moment bestaan. 

Samenstelling meerstappenfilter:

1e laag
Hoogwaardig, met zilver geïmpregneerde, actieve koolstof type 30X60 met een hoge opname.
(meest voorkomend is type 20X40 met een grotere korrel en minder opname).

2e laag
Zeoliet balletjes. Milieu vriendelijke balletjes met een hoge adsorptiewaarde, filtert chloorverbindingen zoals trihalomethaan uit het water en diverse zware metalen, maakt het water zachter.

3e laag
Silica en combi balletjes. De balletjes zijn een combinatie van diverse stoffen waaronder Toermalijn, Zeoliet en Kaolien. Ze hebben een redox functie en een anti bacteriologische werking.

4e laag
Illite combi balletjes. Geven een ver infrarood frequentie af van 9,23 micrometer. Deze frequentie trilt in dezelfde frequentie als het menselijk lichaam. Hierdoor worden cellen geactiveerd, de micro bloedsomloop wordt gestimuleerd en neemt toe. Ze verzachten het water naar een pH van ongeveer 7,5. Verder hebben ze ook een anti bacteriologische werking.

5e laag
Klei balletjes. Verhogen de zuurstof opname in het bloed en verbeteren de stofwisseling.

 

Land van herkomst: Zuid-Korea:

Fabrikanten in het Verre Oosten kijken naar het totaal plaatje: hoe gedraagt water zich in de natuur, hoe wordt het gevitaliseerd, hoe komen de mineralen in het water en hoe kunnen we dat zoveel mogelijk vertalen in onze waterfiltersystemen. In die landen houden ze zich tevens bezig met gezondheid voor lichaam en geest waardoor we in de ontwikkeling van onze gamma nog een dimensie verder zijn gegaan om zo uiteindelijk terecht te komen bij onze Zuid-Koreaanse producent. Deze professionele Oosterse zienswijze en filosofie vindt u terug in al onze producten/diensten en door de uitmuntende purificatie levert deze ons tevens het meest kwalitatieve drinkwater mogelijk.

Onderhoud

Jaarlijks of na 2.000 liter (Belgisch) kraanwater moet deze meerstappen filter, samen met de keramische filter vervangen worden.

Een deel van het filter bestaat uit geactiveerd koolstof. Dit is een natuurproduct. Als de koolstof volledig verzadigd is met de vervuiling dan neemt het niets meer op en zal het na verloop van tijd de vervuiling weer afgeven. Daarom het advies om de filter in elk geval na 1 jaar te vervangen.

Standaard geleverd:

Alkalisch: Of basisch zacht water. U kan deze zo maken door toevoeging van een losse pH-ring. Deze ring verhoogt de pH van het water gedurende lange tijd met 1 tot 1,5 punt. Afhankelijk van de pH van uw kraanwater krijgt het gefilterde water een pH tussen de 8,5 en 9,5.
 

Levering bevat:

- Keramische filter

- Meerstappenfiler

- Alkalische pH-Ring

6 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.