Chi-Machine Chi Maxx Deluxe Vitalstar Infrarood Volledige grootte weergeven

Chi-Machine Chi Maxx Deluxe Vitalstar Infrarood

Vitalstar Chi Maxx Deluxe / Chi-Machine met infrarood en Twister 

Deze chi Vitalizer is inclusief extra twister plaat met kussen voor een nog betere swing.

Meer details

109,00 €

Toevoegen aan Verlanglijst

Chi-Machine Vitalstar infrarood, met Twister, Chi Maxx Deluxe 

Veel verkocht instapmodel met een goede prijs / prestatieverhouding.

Dit is een super betaalbaar instapmodel, deze is relatief luid en rusteloos in vergelijking met meer professionele chi apparaten zoals de 106 serie. We adviseren u graag bij het kiezen van het juiste model.

Specificaties:

· 10 snelheden en 2 vibratie niveaus.

· Instapmodel met 6 infrarood lampen, afstandsbediening met timer, handvat, Twister

· Gemasseerd en gestimuleerd – zal de bloedsomloop stimuleren

· Verhoogt de energiestroom - leidt tot langdurige stressvermindering

· Verstevigd de spieren, maakt weefsels en ligamenten strakker

· EXTRA Infrarood-voetmassage met vibratie, puntmassage en infra-warmte

De klassieker chi-machine met een goede prijs / prestatieverhouding. 

Ritmische, visachtige golvende bewegingen op de wervelkolom. De beweging van de chi-machine stelt met behulp van de draaischijf uw hele lichaam in beweging en harmoniseert zo uw  levensenergie ("chi"). De infra-voetmassage met vibratie, puntmassage en infraroodwarmte heeft een rustgevend en opwekkend effect. Ervaar met de Chi-machine een toename van je energie volgens de oude Chinese wijsheid.

Slechts 15 minuten "training" komt overeen met een wandeling van ongeveer 1,5 uur Het chi-apparaat kan de bloedsomloop en bloedvorming stimuleren, evenals de lymfe- en immuunsystemen ondersteunen. Het masseert en kan zo de inwendige organen stimuleren, die op hun beurt de spijsvertering en zuivering kunnen bevorderen. Het kan het vegetatieve systeem ontspannen en tot aanhoudende stressverlichting leiden, het aura- en meridiaanstelsel harmoniseren, activeren en verhogen het zuurstofgehalte in het bloed.

Plaats uw voeten in de voetsteun van de Chi-machine en stel een van de 9 snelheden in. Uw benen worden tijdens de functie ritmisch heen en weer bewogen, en u zult merken hoe het hele lichaam de bewegingen accepteert en de spieren ontspant. De vibratie tijdens de infra-voetmassage, de massagestukjes en de infraroodwarmte zorgen voor een zeer rustgevende voetmassage, die zich ook door het hele lichaam verspreidt. Met de infrarood-chi-machine ervaart u een ongewone sensatie en nieuwe massage die u nog niet kent.

Product kenmerken:

- Infra-voetmassage met vibratie, puntmassage en infra-warmte: 6 infra-lichtlampen, 9 snelheden, ca. 125-170 trillingen / min.

- Afstandsbediening met timer (1-20 min.) En digitaal display, Praktische handgreep, Twister met kussens, Comfortabel en zacht voetpedaal

Incl. Twister voor optimaal gebruik van de Chi-machine in alle leeftijden, gewichten, flexibiliteit en fitnessklassen.

Infrarood chi machine met twister en echte voet massager Chi machine stimulator vibratie apparaat en fijn thuis wellness apparaat