Chi Master Deluxe Vitalizer Machine
search
  • Chi Master Deluxe Vitalizer Machine
  • Chi Master Deluxe Vitalizer Machine

Chi Master Deluxe Vitalizer Machine

€ 119,00
Inclusief belasting

Chi Vitaizer Chi master Deluxe Massage Apparaat

Deze Chi Machine biedt eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken en houd uw lichaam, spieren organen en wervelkolom soepel.

Aantal

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Chi Machine Chi Master Deluxe Vitalizer

Deze Chi Machine biedt eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken en is een ondersteuning voor uw lichaam zonder de wervelkolom of andere lichaamsdelen te belasten.

In de Chinese geneeskunde is Chi de term die wordt gebruikt om levensenergie te beschrijven als de balans tussen yin en yang in het lichaam.

Chi wordt in de oude Aziatische tradities als essentieel beschouwd voor een goede gezondheid.

 

Specificaties:

Gebruiksvriendelijke afstandsbediening met 1-touch-knoppen

Automatische modus met vooraf ingesteld programma

Gemakkelijke snelheidsinstelling van 14 snelheden

Tijd instellen in intervallen van 5 minuten (10 min., 15 min., 20 min., 25 min.)

Stille werking

Ergonomisch ontwerp

 

Ritmische, visachtige golvende bewegingen op de wervelkolom. De beweging van de chi-machine gaat uw hele lichaam in beweging en harmoniseert zo uw  levensenergie ("chi"). Ervaar met de Chi-machine een toename van je energie volgens de oude Chinese wijsheid.

Slechts 15 minuten "training" komt overeen met een wandeling van ongeveer 1,5 uur Het chi-apparaat kan de bloedsomloop en bloedvorming stimuleren, evenals de lymfe- en immuunsystemen ondersteunen. Het masseert en kan zo de inwendige organen stimuleren, die op hun beurt de spijsvertering en zuivering kunnen bevorderen. Het kan het vegetatieve systeem ontspannen en tot aanhoudende stressverlichting leiden, het aura- en meridiaanstelsel harmoniseren, activeren en verhogen het zuurstofgehalte in het bloed.

Plaats uw voeten in de voetsteun van de Chi-machine en stel een van de 9 snelheden in. Uw benen worden tijdens de functie ritmisch heen en weer bewogen, en u zult merken hoe het hele lichaam de bewegingen accepteert en de spieren ontspant. Met de chi-machine ervaart u een ongewone sensatie en nieuwe massage die u nog niet kent.

5 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.