• Aanbieding!
Bioenergiser Classic Detox Spa
search
  • Bioenergiser Classic Detox Spa
  • Bioenergiser Classic Detox Spa

Bioenergiser Classic DetoxVoetenbad Spa

€ 199,00
Inclusief belasting

Bioenergiser Classic Detox Voetenbad Spa

Het BioEnergiser Detox voetenbad is een revolutionaire behandeling om je lichaam te ontgiften en opnieuw te balanceren. Het geeft je een sterk gevoel van vitaliteit en nieuwe energie. De BioEnergiser is heerlijk na een vermoeide dag en is de start van je natuurlijke ontgiftingsproces.

Aantal

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Bioenergiser Classic Detox voetenbad

Het BioEnergiser Detox voetenbad is een revolutionaire behandeling om je lichaam te ontgiften en opnieuw te balanceren. Het geeft je een sterk gevoel van vitaliteit en nieuwe energie. De BioEnergiser is heerlijk na een vermoeide dag en is de start van je natuurlijke ontgiftingsproces.

In slechts 30 minuten kan je ontslakken, ontgiften en je weer fit en vitaal voelen. Deze behandeling is fantastisch voor mensen met vermoeidheidsverschijnselen, huid- en geurproblemen. Verder help het je algehele gezondheid te verbeteren, je lichaam te her-balanceren, je immuunsysteem te versterken en je vitaliteit te verhogen. Een heerlijke behandeling voor je lichaam.

Eén behandeling zal al een gevoel van vitaliteit, energie en ontspanning geven, maar aangeraden wordt om een reeks behandeling te doen om het snelste weer de balans in het lichaam te herstellen. Normaliter zijn 6 tot 10 behandelingen (1 tot 2 keer per week) voldoende. Daarna zal één tot twee keer per maand voldoende zijn om onder normale omstandigheden vitaal te blijven. Uiteraard kunnen de resultaten verschillen per persoon en per behandeling omdat de omgevingsfactoren een enorme rol spelen in het evenwicht van het lichaam.

Warm ontzurend voetenbad.

U doet uw voeten in voetbad  gevuld met heerlijk warm zout water en schakelt de ioniseringsspiraal aan waaruit een stroom van elektronen komt die zorgt voor een ontspannend  bio-energetisch veld en een aangename behandeling.

Detoxvoetenbad stimuleert het ontslakken 

Onze voeten hebben meer dan 2000 poriën en bieden daarom een uitstekende mogelijkheid om zure afvalstoffen uit het lichaam kwijt te raken. Het detox voetenbad stimuleert het lymfe systeem en het ontslakken. Drink genoeg water voor, tijdens en na de behandeling, want het meeste gif verlaat het lichaam via het plassen. 

Detoxvoetenbaden bij vutloosheid, moeheid, dikke vochtbenen, slechte doorbloeding en pijnlijke voeten 

Detoxvoetenbaden worden over de hele  wereld in klinieken , spa's en ziekenhuizen gebruikt voor onder meer de behandeling van zweetvoeten en handen (hyperhydrosis) maar er zijn positieve resultaten te verwachten bij pijnlijke voeten, opgezwollen onderbenen, moeheid en huidproblemen.

Na het doen van een detox kuur met het voetenbad zijn positieve resultaten te verwachten bij alle verzuringsklachten.
Aan de verkleuring van het water in het voetbad is de werking te zien. Na een aantal malen wordt de verkleuring minder sterk omdat er minder afvalstoffen in het lichaam zijn.

Het voetenbad wordt geleverd met een compleet pakket voor 30 detox voetenbaden.

86 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.