Chi-Machine DS-087 Swing Exerciser Multispeed Vitalizer
search
  • Chi-Machine DS-087 Swing Exerciser Multispeed Vitalizer
  • Chi-Machine DS-087 Swing Exerciser Multispeed Vitalizer

Chi-Machine DS-087 Swing Exerciser Multispeed Vitalizer

€ 199,00
Inclusief belasting

Chi-Vitalizer DS-087 Swing Exerciser Multispeed Apparaat

Deze Chi Machine biedt eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken en houd uw lichaam, spieren organen en wervelkolom soepel.

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Chi-Machine DS-087 Swing Exerciser Multispeed Vitalizer

Oxygen Health Chi Maschine DS AEROBIC CHI MACHINE.

100% krachtige 8 beweging en super betaalbaar, goede prijs kwaliteit verhouding. 

Ritmische, visachtige golvende bewegingen op de wervelkolom. De beweging van de chi-machine gaat uw hele lichaam in beweging en harmoniseert zo uw  levensenergie ("chi"). Ervaar met de Chi-machine een toename van je energie volgens de oude Chinese wijsheid.

Slechts 15 minuten "training" komt overeen met een wandeling van ongeveer 1,5 uur Het chi-apparaat kan de bloedsomloop en bloedvorming stimuleren, evenals de lymfe- en immuunsystemen ondersteunen. Het masseert en kan zo de inwendige organen stimuleren, die op hun beurt de spijsvertering en zuivering kunnen bevorderen. Het kan het vegetatieve systeem ontspannen en tot aanhoudende stressverlichting leiden, het aura- en meridiaanstelsel harmoniseren, activeren en verhogen het zuurstofgehalte in het bloed.

Plaats uw voeten in de voetsteun van de Chi-machine en stel een van de 9 snelheden in. Uw benen worden tijdens de functie ritmisch heen en weer bewogen, en u zult merken hoe het hele lichaam de bewegingen accepteert en de spieren ontspant. Met de chi-machine ervaart u een ongewone sensatie en nieuwe massage die u nog niet kent.

 

Specificaties:

5 snelheden

15-Minuten-Timer

Inclusief Engelse instructies

Incl. Twister voor optimaal gebruik van de Chi-machine in alle leeftijden, gewichten, flexibiliteit en fitnessklassen.

Deze Chi Machine biedt eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken ondersteuning voor uw lichaam zonder de wervelkolom of andere lichaamsdelen te belasten.

In de Chinese geneeskunde is Chi de term die wordt gebruikt om levensenergie te beschrijven als de balans tussen yin en yang in het lichaam.

Chi wordt in de oude Aziatische tradities als essentieel beschouwd voor een goede gezondheid.

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.