• Aanbieding!
Kinoki Detox Pads SUPER AANBIEDING
search
  • Kinoki Detox Pads SUPER AANBIEDING
  • Kinoki Detox Pads SUPER AANBIEDING
  • Kinoki Detox Pads SUPER AANBIEDING

Kinoki Detox Pads SUPER AANBIEDING

€ 12,95
Inclusief belasting

White Kinoki Detox Pleisters SUPER AANBIEDING

De Kinoki Detox Pad absorbeert gifstoffen, ontgift via de voeten, verlicht pijn, ondersteunt een betere bloeddoorstroming, vermindert zwellingen, bevordert goede nachtrust 

Aantal

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Kinoki White Detox Pleisters SUPER AANBIEDING

Ontgift je lichaam makkelijk en snel

Ons lichaam neemt iedere dag giftige stoffen op. Dit kan op langere termijn zorgen voor depressie, futloosheid, irritatie, gewichtstoename en andere lichamelijke klachten. Deze ontgiftingspleisters verwijderen deze afvalstoffen uit het lichaam terwijl je slaapt, waardoor jij je energieker en vitaler voelt.  Zo eenvoudig was detoxen nog nooit.

Detoxen

Het gebruik van de pleisters gaat vermoeidheid tegen, bevordert gewichtsverlies, helpt tegen een slechte adem, zweetvoeten en onzuiverheden, voorkomt een opgeblazen gevoel en brengt je lichaam in balans. De plak-en-ontgift methode is gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde en de werking van de pleisters is gericht op het feit dat in de zool van je voet de meeste zenuwbanen eindigen. De pleisters zorgen voor nieuwe energie, levenslust, vitaliteit en geluk. En alsof dit nu niet genoeg is hebben ze ook nog een lekker frisse geur. De werkzame ingrediënten van de pleisters zijn vervaardigd uit puur plantaardige stoffen en mineralen die gezamenlijk een zeer ontgiftende en vitaliserende werking hebben. Een set van 10 voetpleisters is goed voor een vijfdaagse detox kuur.

Hoe werkt het?
De pleisters zijn zeer eenvoudig in gebruik en het resultaat is direct de volgende ochtend zichtbaar. Je plakt de pleisters 's avonds onder je voeten en gaat vervolgens slapen. De volgende ochtend verwijder je de pleisters. Je zult zien dat de pleisters donker verkleuren door de gifstoffen die ze hebben opgenomen. De kleur wordt lichter na een paar dagen ontgiften; je lichaam bevat namelijk steeds minder gifstoffen door het gebruik van de voetpleisters. Eén pakket is geschikt voor een detox kuur van maar liefst 5 dagen.

VOORDELEN:

  • het absorbeert gifstoffen
  • ontgift via de voeten
  • verlicht pijn
  • ondersteunt een betere bloeddoorstroming
  • vermindert zwellingen 
  • bevordert een betere nachtrust 
  • weinig werk, ontgift tijdens de slaap

De Kinoki detox pads zijn goedgekeurd in Europa door de Europese CE en GMP keurmerken. Ook zijn de Detox Pads goedgekeurd door het strenge Amerikaanse keuringsinstituut FDA.

Wordt makkelijk geleverd in een envelop, u hoeft niet thuis te blijven voor ontvangst. 

Let op! Gebruik de pleisters niet bij open wonden, in geval van zwangerschap of borstvoeding, bij allergie voor zee- en schelpdieren of indien de verpakking gescheurd is.

Voor meer Kinoki detox pleisters en detox informatie bezoek www.kinoki.nl

176 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.