• Aanbieding!
Resonant water 7,8 hz Schumann Resonantie herstellen lage frequentie 7.8hz
search
  • Resonant water 7,8 hz Schumann Resonantie herstellen lage frequentie 7.8hz
  • Resonant water 7,8 hz Schumann Resonantie herstellen lage frequentie 7.8hz

Resonant water 7,8 hz

€ 21,95
Inclusief belasting

Resonantie Water 500 ml 

Onze resonant water is combineert 7,8 Hz laagfrequente moleculaire resonantietechnologie en hoge waterstoftechnologie. Breng uw lichaam in een staat voor snel herstel.  

Aantal

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

500ml Resonant Water

Onze resonant water is combineert 7,8 Hz laagfrequente moleculaire resonantietechnologie en hoge waterstoftechnologie. 7,8 Hz laagfrequent water verandert de waterstructuur, hoge nano-waterstof zorgt voor een hoge waterstofconcentratie in het water.

Uit officiële onderzoeken blijken sporters veel beter herstel hebben na het sporten na het drinken van hydrogen behandeld resonant water. 

Uit vele onderzoeken is gebleken dat resonant water de trillingsfrequentie het lichaam en onze cellen kan beïnvloeden, waardoor ze beter functioneren, herstellen en in balans blijven. 

Een goede bioenergy resonantie geeft het lichaam de mogelijkheid zichzelf te herstellen op een natuurlijke manier waarbij de weerstand verhoogd. 

Bent u bekent met aardse Schumann Resonatie, dat weten wij zeker dat u dit water eens moet proberen, en laat u verassen. 

Kleine slokjes over de dag ik voldoende om in een goede staat te komen van een herstellende frequentie in het lichaam. 

100 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.