• Niet op voorraad
World Cup XL voetbaldoel met wand 225x175 cm
search
  • World Cup XL voetbaldoel met wand 225x175 cm
  • World Cup XL voetbaldoel met wand 225x175 cm
  • World Cup XL voetbaldoel met wand 225x175 cm

World Cup XL voetbaldoel met wand 275x200 cm

World Cup XL Coppa voetbaldoel

Deze World Cup heeft een super XXL formaat van 275x200x90cm om een flik potje te voetballen voor jong en oud.

Kan in weer en wind buiten staan.

Aantal

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Deze World Cup XL Goal combineert een stoer en fraai design met hoge kwaliteit.

De World Cup XL is een groot formaat de familie van de Exit goals. Een ideaal doel om achter in de tuin te plaatsen, voor jong en oud. Bovendien misstaat deze goal niet in de tuin met zijn prachtige witte frame en zwarte net. De goalposten zijn uiterst robuust en het net is fijnmazig en door zijn innovatieve bevestigingswijze niet langer een bron van ergernis, maar een genot om mee te spelen!

Dit coppa XL voetbaldoel van Fitgear is geschikt voor grote tuinen of speelveldjes. Het zwarte frame en net maken van dit goal een echte eyecatcher. Het goal is voorzien van een solide en gebruiksvriendelijk verankerings-systeem waardoor het goal stevig staat maar ook eenvoudig op te tillen is wanneer het gras gemaaid moet worden.

De World Cup XL onderscheidt zich met een innovatief, solide en gebruiksvriendelijk verankeringssysteem, bestaande uit ankerbuizen en grondankers. Het doel is hiermee zeer stabiel te plaatsen in de tuin. Moet het gras gemaaid worden? Het doel is eenvoudig uit de grondankers te tillen waardoor het gras gemaaid kan worden. En na het maaien is het voetbaldoel evenzo eenvoudig weer snel terug te plaatsen. Om het voetbalplezier compleet te maken en het aanstormende voetbaltalent verder te ontwikkelen wordt er standaard een trainingsscherm meegeleverd.

Hoogwaardig frame en net

Het witte frame is gemaakt van buizen met een grote diameter voor extra stevigheid. Het frame is verzinkt en daarna gepoedercoat wat ervoor zorgt dat dit goaltje jaren mee gaat. Verder is het frame voorzien van spring/clip koppelingen. Het fijnmazige zwarte net is stevig bevestigd aan het frame door een innovatief bevestigingssysteem.

Voetbaldoel World Cup XL (275x200x90cm) 

•             Maat: 275 x 200x 90 cm

•             Extra dikke goalposten staal

•             Verzinkt en powdercoated stalen frame

•             Fijnmazig net

•             Kleur:Wit

•             Inclusief trainingscherm

•             Makkelijk op te bouwen en te verplaatsen

 

De World Cup voetbaldoel is één van de grotere voetbaldoelen uit ons assortiment. Het fraaie design, met het gegalvaniseerde en powdercoated, witte frame zal perfect staan in je tuin. De hoge kwaliteit geeft je zomers lang veel speel plezier.

Wat de doelen speciaal maakt is de drievoudige bevestiging van de extra dikke voorposten met de net posten, waardoor er een hoger doel is gecreëerd. De goalposten zijn uiterst robuust, waarbij de 2 posten voor extra dik zijn uitgevoerd, voor het echte voetbalgevoel! Het verankeringsysteem bestaat uit flexibele haringen, waardoor het doel zeer stevig en stabiel staat en het eenvoudig te verplaatsen is. Om het doel nog veelzijdiger te maken wordt er standaard een trainingsscherm bijgeleverd.

Kenmerken:

Afmetingen (B x H x D): 275x200x90cm

Gewicht: 33 kg.

Standaard inclusief trainingsscherm met schietgaten

Standaard inclusief hoogwaardige verankerings-set

Hoogwaardig frame met grote buisdiameter

Framedelen met clip koppelingen

Frame verzinkt en gepoedercoat

Fijnmazig zwart net met stevige bevestiging aan frame

 

Voetbaldoel, voetbal, voetbalgoal, voetbal doel, voetbal nieuws, voetbal goal, voetbal kopen, voetbalshirts kopen, voetballen, knvb, eredivisie, voetbalwedstrijden, voetbaldoeltjes, voetballen kopen, voetbaldoel kopen, goal, voetbalgoal kopen, voetbal goals, kinder voetbaldoel, voetbalshirt, voetbalshop, voetbal kopen, voetbalgoals kopen, voetbalgoals, voetbalen, voetbalgoaltjes, voetbaldoelen, voetballen, voetbaldoel kopen, voetbal doeltje, voetbal doeltjes, voetbaldoeltjes, voetbaldoeltje, exit, adidas, straatvoetbal, sstraatvoetbalgoal

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.