• Niet op voorraad
Exit Finta voetbaldoel met wand
search
  • Exit Finta voetbaldoel met wand
  • Exit Finta voetbaldoel met wand
  • Exit Finta voetbaldoel met wand
  • Exit Finta voetbaldoel met wand
  • Exit Finta voetbaldoel met wand
  • Exit Finta voetbaldoel met wand
  • Exit Finta voetbaldoel met wand
  • Exit Finta voetbaldoel met wand

Exit Finta voetbaldoel met wand 300x200cm

Exit Finta voetbaldoel

Deze Exit Finta heeft het grootste formaat van Exit Goals 300x200x90 cm om een flik potje te voetballen voor jong en oud. NOG 1 LEVERBAAR

De Exit Finta kan in weer en wind buiten staan.

Aantal

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Deze grote Exit Finta Goal combineert een stoer en fraai design met hoge kwaliteit.

De Exit Finta is de grootste in de familie van de Exit goals. Een ideaal doel om achter in de tuin te plaatsen, voor jong en oud! Bovendien misstaat deze goal niet in de tuin met zijn prachtige zwarte frame en zwarte net. De goalposten zijn uiterst robuust en het net is fijnmazig en door zijn innovatieve bevestigingswijze niet langer een bron van ergernis, maar een genot om mee te spelen!

Dit Finata voetbaldoel van Exit is geschikt voor grote tuinen of speelveldjes. Het zwarte frame en net maken van dit goal een echte eyecatcher. Het goal is voorzien van een solide en gebruiksvriendelijk verankerings-systeem waardoor het goal stevig staat maar ook eenvoudig op te tillen is wanneer het gras gemaaid moet worden.

De Exit Finta onderscheidt zich met een innovatief, solide en gebruiksvriendelijk verankeringssysteem, bestaande uit ankerbuizen en grondankers. Het doel is hiermee zeer stabiel te plaatsen in de tuin. Moet het gras gemaaid worden? Het doel is eenvoudig uit de grondankers te tillen waardoor het gras gemaaid kan worden. En na het maaien is het Exit Finta voetbaldoel evenzo eenvoudig weer snel terug te plaatsen. Om het voetbalplezier compleet te maken en het aanstormende voetbaltalent verder te ontwikkelen wordt er standaard een trainingsscherm meegeleverd.

Hoogwaardig frame en net

Het zwarte frame is gemaakt van buizen met een grote diameter voor extra stevigheid. Het frame is verzinkt en daarna gepoedercoat wat ervoor zorgt dat dit goaltje jaren mee gaat. Verder is het frame voorzien van spring/clip koppelingen. Het fijnmazige zwarte net is stevig bevestigd aan het frame door een innovatief bevestigingssysteem.

Kenmerken:

Afmetingen (B x H x D): 300x200x90 cm

Gewicht: 31 kg.

Standaard inclusief trainingsscherm met schietgaten

Standaard inclusief hoogwaardige verankerings-set

Hoogwaardig frame met grote buisdiameter

Framedelen met spring-clip koppelingen

Frame verzinkt en gepoedercoat

Fijnmazig zwart net met stevige bevestiging aan frame

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.