Adidas To 700 Pro Outdoor Blauw Tafeltennistafel Volledige grootte weergeven

Adidas To 700 Pro Outdoor Blauw Tafeltennistafel

Tafeltennistafel Adidas To 700 Outdoor Blauw 

Een professionele Outdoor To700 tafel van Adidas en betaalbaar voor thuisgebruik, met spectaculair mooi design en unieke speeleigenschappen. U kunt nu ook in uw tuin pingpong spelen op uw eigen Outdoor Adidas tafel.

Meer details

Alleen online

659,00 €

Toevoegen aan Verlanglijst

Profi Adidas To 700 Outdoor Tafeltennistafel Blauw 

De nieuwe Adidas tafeltennistafels zijn ongeëvenaard in design en klasse! Naast professionele tafels levert Adidas nu ook tafels voor thuisgebruik, met spectaculair mooi design en unieke speeleigenschappen. De outdoor serie heeft vochtbestendige kunststof speelbladen die de tafel geschikt maken voor buitengebruik. 

Model To 700 is voorzien van maar liefst 6 mm melamine speelbladen met dikke, 50 mm randlijsten met het bekende Adidas driestreep logo. Dit is het beste en meest robuuste model uit de outdoor serie. Vanwege de dikte van de melamine speelbladen speelt de 700 ook het snelst, en is de opstuit van de bal het hoogst. Het vast geïnstalleerde netsysteem, type PRO, is hoogte verstelbaar.

De tafel is makkelijk en snel open en dicht te klappen middels het nieuwe Easy Fold klapsysteem. Opbergvakken voor bats en ballen aan beide zijden aangebracht. Extra stevig rond buizenframe (40 mm) in een witte coating, moderne griize speelbladen en grote side- en frontbars met Adidas logo. Officieel wedstrijdformaat, dubbele zwenkwielen met rubber coating en een transporthoogte van 155 cm.

De tafels van Adidas hebben een unieke anti-reflecterende coating. Daarom speelt deze tafel ook in zonlicht buitengewoon prettig, daar de lichtweerkaatsing van het sterke zonlicht uiterst gering is. Adidas heeft bijzondere en opvallende kleuren gebruikt, die de tafels een zeer eigen, moderne en sportieve look geeft.

Voor alle outdoor tafels geldt in het algemeen dat de levensduur verlengd wordt door de tafel buiten het speelseizoen in een droge omgeving te plaatsen. Tevens is het aan te raden een beschermende hoes voor de tafel te gebruiken. Deze zijn apart op onze site te verkrijgen, zowel van Buffalo als Adidas.

Specificaties:

  • Outdoor tafel, geschikt voor buitengebruik
  • Uniek topdesign Adidas
  • Speelblad 6 mm melamine, kleur Blauw 
  • Randlijst: 50 mm
  • Net: PRO (vast geïnstalleerd, hoogte verstelbaar)
  • Klapmechanisme: Easy Fold System
  • Wedstrijdformaat, 274 x 184 x 76 cm (met net) 
  • Opbergmaat: (L)72 x (B)184 x (H)155 cm (met net)
  • Zelf trainfunctie playback
 

Geleverd inclusief net, exclusief bats en ballen. Uiteraard kunt u alle denkbare ballen, batjes, en andere tafeltennisaccessoires mee bestellen. Liever (ook) buiten spelen? Op onze site vindt u tevens vele modellen voor outdoor gebruik.