Adidas To 300 Outdoor Grijs Tafeltennistafel Volledige grootte weergeven

Adidas To 300 Outdoor Grijs Tafeltennistafel

Tafeltennistafel Adidas  To 300 Outdoor Grijs

Naast professionele tafels levert Adidas ook tafels voor thuisgebruik, met spectaculair mooi design en unieke speeleigenschappen. U kunt nu ook in uw tuin pingpong spelen op uw eigen Outdoor Adidas tafel.

Meer details

Alleen online

459,00 €

Toevoegen aan Verlanglijst

Adidas To 300 Outdoor Tafeltennistafel Grijs 

De nieuwe Adidas tafeltennistafels zijn ongeëvenaard in design en klasse! Naast professionele tafels levert Adidas ook tafels voor thuisgebruik, met spectaculair mooi design en unieke speeleigenschappen. De outdoor serie heeft vochtbestendige kunststof speelbladen die de tafel geschikt maakt voor buitengebruik.

Model To 300 is voorzien van 4 mm melamine speelbladen met 36 mm randlijsten met het bekende Adidas driestreep logo. Vast geinstalleerd netsysteem, type COMP, hoogte verstelbaar. Makkelijk en snel open en dicht te klappen middels het nieuwe Easy Fold klapsysteem. Opbergvakken voor bats en ballen aan beide zijden. Rond buizenframe in een witte coating, moderne griize speelbladen en een grote sidebar met Adidas logo. Officieel wedstrijdformaat, dubbele zwenkwielen en een transporthoogte van 155 cm.

De tafels van Adidas hebben een speciale anti-reflecterende coating. Daarom speelt deze tafel ook in zonlicht buitengewoon prettig, daar de lichtweerkaatsing van het sterke zonlicht uiterst gering is. Adidas heeft bijzondere en opvallende kleuren gebruikt, die de tafels een zeer eigen, moderne en sportieve look geeft.

Voor alle outdoor tafels geldt in het algemeen dat de levensduur verlengd wordt door de tafel buiten het speelseizoen in een droge omgeving te plaatsen. Tevens is het aan te raden een beschermende hoes voor de tafel te gebruiken. Deze zijn apart op onze site te verkrijgen, zowel van Buffalo als Adidas.

Specificaties:

  • Outdoor tafel, geschikt voor buitengebruik
  • Uniek topdesign Adidas
  • Speelblad 4 mm melamine, kleur grijs
  • Randlijst: 36 mm
  • Net: COMP (vast geïnstalleerd, hoogte verstelbaar)
  • Klapmechanisme: Easy Fold System
  • Wedstrijdformaat, 274 x 184 x 76 cm (met net) 
  • Opbergmaat: (L)72 x (B)184 x (H)155 cm (met net)
  • Zelf trainfunctie playback
 

Geleverd inclusief net, exclusief bats en ballen. Uiteraard kunt u alle denkbare ballen, batjes, en andere tafeltennisaccessoires mee bestellen. Liever (ook) buiten spelen? Op onze site vindt u tevens vele modellen voor outdoor gebruik.