Intex Seahawk 2 Rubberboot
search
  • Intex Seahawk 2 Rubberboot
  • Intex Seahawk 2 Rubberboot

Intex Seahawk 2 Rubberboot Set

€ 69,50
Inclusief belasting

Intex Seahawk 2 opblaasboot

De Intex Seahawk 2 is ontworpen en uitermate geschikt voor vispartijen. Op de boot zijn twee hengelsteunen gemonteerd. Uiteraard kan deze opblaasboot ook gebruikt worden voor recreatieve vaartochten.

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Leveringsbeleid

 

Beveiligingsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Intex Seahawk 2 Opblaasbare Boot 

De Intex Seahawk 2 (zonder peddels en pomp) is ontworpen en uitermate geschikt voor vispartijen. Op de boot zijn twee hengelsteunen gemonteerd. Uiteraard kan deze opblaasboot ook gebruikt worden voor recreatieve vaartochten.

De Intex Seahawk boten zijn gebouwd van extra dik vinyl (0.5 mm dik) en is prima bestand tegen benzine, olie, zout water of felle zon. Daarnaast beschikt de boot over 3 afzonderlijke luchtkamers. Als één van deze luchtkamers lek raakt, kan de boot veilig de wal bereiken.

Deze Intex Seahawk 2 wordt geleverd zonder opblaaspomp en peddels, is wel als set te bestellen

Elektrisch varen
De Intex Seahawk 2 set is uitermate geschikt om ook elektrisch mee te varen. Wij bieden een compleet vaarset aan geschikt voor de Seahawk 2 set. Let er wel op, dat u bij het monteren van een elektro- of benzinemotor een motorsteun nodig heeft. U kunt de vaarset en motorsteun eenvoudig bij bestellen in de shop.

6P Free PVC
Safety first! Alle Intex boten zijn gemaakt van 6P Free PVC. 6P refereert aan een groep van 6 ftalaten, stoffen die PVC en plastic flexibel maken. 6P Free PVC bevat slechts 0,1% of nog minder van deze weekmakers. Beter voor jou, beter voor het milieu

Specificaties van dit model zijn:

Merk Intex
Model Seahawk 2 Set
Afmetingen (LxBxH) 236 x 114 x 41 centimeter
Capaciteit (personen) 2 persoons
Gewicht 9,15 kilogram
Maximale belasting 200 kilogram
Verpakkingsmaat 41 x 53 x 18 Centimeter
Garantie 1 jaar

2 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.