Christopeit Cardiff Magnetic Roeitrainer Volledige grootte weergeven

Christopeit Cardiff Magnetic Roeitrainer

Christopeit Cardiff roeimachine

De magnetische Christopeit Rower Cardiff is voor iedereen en een top roeitrainer voor thuis.

Cardiff Rower van Christopeit is gemakkelijk op te bergen dankzij de inklapbare rails en het lichtgewicht frame.

Meer details

279,00 €

Toevoegen aan Verlanglijst

Christopeit Cardiff Roeitrainer

Deze roeitrainer van Christopeit is makkelijk in gebruik, en heeft een comfortabele zitting die soepel glijdt door middel van ingebouwde kogellagers. De roeistang is vrij beweegbaar en in 8 standen zwaarder in te stellen. Dit is een geruisloze roeier met de zelfde techniek zoals die van een hometrainer.

Dit maakt de Cardiff roeitrainer tot een makkelijk inzetbaar en veelzijdig fitness apparaat om thuis aan uw conditie te werken. Een roeitrainer traint veel verschillende spiergroepen tegelijk, niet alleen de benen, maar ook de rug, schouders, armen en buik. Mede door het gebruik van het lichaam verbrand men sneller calorieën. Dit verklaart de populariteit van deze fitness apparaten. 
Het digitale scherm geeft een weergave van tijd, afstand, aantal roeislagen, roeislangen p/m, totaal aantal roeislagen en het geschatte calorieën verbruik.
 
De Christopeit Cardiff roeimachine heeft:
 
  • Geruisloze magnetische techniek
  • 8 weerstand niveau's
  • Digitale computer display
  • Comfort-zadel
  • Opklapbaar ruimtebesparend
  • Maximaal gebruikersgewicht: 120 Kg
  • Fantastische prijs-kwaliteit
 

De Cardiff roeimachine werkt met magnetische weerstand, een nieuwe geruisloze techniek die sterk aan populariteit wint. Het gevoel van een professionele roeimachine maar dan zonder lawaai. 

 
Als u niet zoveel ruimte hebt, u niet zeer veelvuldig traint of als u nog niet een dure roeimachine wilt aanschaffen is deze gebruiksvriendelijke, maar wel hoogwaardige Christopeit Cardiff roeitrainer perfect. Het remsysteem van het roeiapparaat komt tot stand door magnetisch remsysteem, deze kunt u handmatig instellen en verzwaren voor een variatie in weerstand. De ingebouwde kogellagers zorgen ervoor dat het comfortabele zitje soepel en regelmatig glijdt en een natuurlijke en fijne manier van roeien krijgt. Het stalen frame is stevig en staat stabiel, zodat iedere work-out veilig verloopt. Voor deze scherpe prijs kunt u de Christopeit Cardiff roeiapparaat bijna niet laten liggen.
 
De trainingsinformatie wordt door de Christopeit roeitrainer getoond op de digitale monitor recht voor u. Zo ziet u dankzij de scan duidelijk hoe u presteert tijdens het trainen. De zitting kan helemaal van voor tot achter, zodat men met verschillende lichaamslengte gebruik kan maken van deze roeitrainer. Dit in combinatie met de voetsteunen met stevige riemen Kunt u de beste trainingshouding vinden. Trainen en fitness is zo wel heel makkelijk en betaalbaar, want ondanks de scherpe prijs heeft u met de Christopeit Cardiff roeitrainer de beschikking over een volledig en serieus fitness apparaat voor thuis.
 

FUNCTIES: Tijd, Afstand, Aantal roeier slagen, roeislagen p/m, calorie scan
WEERSTAND: magnetisch 10 standen
VLIEWIEL: 6 kg
SCHERM: Digitaal Display
AFMETINGEN OPGEBOUWD: 177cm x 53cm x 48cm
AFMETINGEN INGEKLAPT: 70cm x 53cm x 120 cm
AFMETINGEN VERPAKKINGSMAAT: 130cm x 50cm x 103cm
NETTO GEWICHT: 26,00 kg
GEBRUIKERSGEWICHT: 120 kg

roeitrainer, roeimachine, concept 2, joysport, Bonn, roeiapparaat kopen, fitness apparaten, trainer, fitness, roei, fitnessapparaat, fitnessapparatuur, fitness roeiapparaat, sport, roeitrainer kopen, roimachine kopen, roeiapparaat huren, christopeit, oxford, accord, cambridge, cardiff roeier. topsport, joy sport, kettler roeitrainer, roeitrainer kettler