Intex Beanless Bang loungestoel opblaasblaas stoel Volledige grootte weergeven

Intex Beanless Bang loungestoel opblaasblaas stoel

De beroemde Beanless Bag® stoel is er nu ook in deze fauteuil-variant. De opblaasbare stoel is super comfortabel, heeft een heerlijk zachte toplaag en een trendy groene kleur. Een aanwinst voor elke kamer.

Meer details

49,50 €

De beroemde Beanless Bag® stoel is er nu ook in deze fauteuil-variant. Perfect om lekker onderuit gezakt tv te kijken, ideaal om in te gamen en erg handig als je onverwacht meer zitplaats nodig hebt. De opblaasbare stoel is supercomfortabel, heeft een heerlijk zachte toplaag en een trendy groene kleur. Een aanwinst voor elke kamer.

De Intex Beanless Bag® opblaasbare stoel heeft een afmeting van 124 x 119 x 76 cm en is heerlijk om in te zitten. Hij is geheel bekleed met een veloursachtige geflockte laag die de stoel extra zacht maakt. Naast zeer comfortabel is de Intex Beanless Bag® fauteuil ook erg praktisch. De opblaasbare stoel is natuurlijk zeer licht van gewicht en is daarom makkelijk te verplaatsen, mocht u hem in een andere kamer nodig hebben. En staat hij in de weg dan laat u hem eenvoudig leeglopen en is hij zo opgevouwen en opgeborgen.