Multi Sportnet 5m: Tennis/ Volleybal/ Batminton Volledige grootte weergeven

Multi Sportnet 5m: Tennis/ Volleybal/ Batminton

Multi Sport Net voor Tennis, Volleybal en Batminton 

Tennissen, Beach Tennis, Batminton, Voetvolley of Volleybal, indoor of outdoor. Met dit Multi Sport Court is het allemaal mogelijk. Breedte net 500 cm UITVERKOCHT NIET LEVERBAAR.

Meer details

149,00 €

Toevoegen aan Verlanglijst

EXIT TOYS MULTI SPORT COURT 

UITVERKOCHT NIET LEVERBAAR

Tennissen, Beach Tennis, Batminton, Voetvolley of Volleybal, indoor of outdoor. Met dit Multi Sport Court is het allemaal mogelijk.

Extra breed net van maar liefs 5 meter

Met een simpele klik stel je de buizen op de juiste hoogte (62,109 of 155cm) voor het spel waar je op dat moment zin in hebt. Het robuuste frame en het zeer sterke net staan garant voor urenlang speelplezier.
Het EXIT Multi-Sport Net heeft een dubbel net span-systeem dat ervoor zorgt dat het net mooi strak blijft staan. De horizontale metalen buisverbinding in de onderkant van het net loopt van de ene naar de andere zijde. De breedte van deze verbinding is instelbaar, waardoor het net gespannen kan worden. De elastiekverbinding aan de bovenzijde van het net naar de staanders zorgt ervoor dat het net ook aan de bovenzijde strak staat. Het Multi sport net is op 2 manieren te plaatsen.

Door de mooie vormgeving en de rustige kleurstelling van het Multi-Sportnet is het een aanwinst voor iedere tuin. Het robuuste frame en het zeer sterke net staan garant voor urenlang speelplezier! Het Exit Multi-Sportnet heeft een dubbel net-span-systeem dat ervoor zorgt dat het net mooi strak blijft staan. De horizontale metalen buisverbinding in de onderkant van het net loopt van de ene naar de andere zijde. De breedte van deze verbinding is instelbaar, waardoor het net gespannen kan worden. De elastiekverbinding aan de bovenzijde van het net naar de staanders zorgt ervoor dat het net ook aan de bovenzijde strak staat.
Verder is naast de stabiele driepoot ook nog het unieke Exit ankersysteem te gebruiken, bestaande uit ankerbuizen en grondankers! Het sportnet is hiermee zeer stabiel te plaatsen in de tuin. Omvallen is dus verleden tijd! Zelfs tijdens volleybal of voetvolley.Moet het gras gemaaid worden? Het sportnet is eenvoudig uit de grondankers te tillen waardoor het gras gemaaid kan worden. En na het maaien is het sportnet evenzo eenvoudig weer snel terug te plaatsen. Maar ook zonder verankering staat het net stevig op de beide driepoot poten. Zo kan het net dan ook prima indoor gebruikt worden, bijvoorbeeld in een sporthal of gymzaal.

Met de handige, bijgeleverde draagtas kan je het net overal mee naartoe nemen.

MULTI SPORT COURT

Multifunctioneel sportnet
Hoogte net Laag: +/- 62cm
Hoogte net Mid: +/- 109cm
Hoogte net Top: +/- 155cm
Breedte 500cm
Gewicht 18.50 kg
Robuuste frame
Dubbel net span-systeem
Stabiele driepoot of EXIT ankersysteem
Inclusief draagtas

net sport, volleybal net, tennis, volleybal, batminton, sport court, tennisnet, batminton net, beach volleybal, beach volleybal net, beachvolleybal, beachvolleybal net, volleybalnet, Voetvolley, Voetvolley net, voet volley, tennissen, volleyballen, combi set net, combinatie sport net, combinatie net, netten, sporten, batmintonnen, netsport

3 other products in the same category: